Recensies Grand Café Restaurant Vitesse

Gemiddelde

1.7 van 5 sterren / 23 recensies
Pagina 1 van 4

Gerben schreef:

26-05-2023

"Feestje in het water"

Half jaar van te voren tafel voor 10 personen gereserveerd. Ter plaatse worden we in een hoekje gestopt met een bank met natte kussens ( in het restaurant) drankjes megaduur eten hoofdgerecht middelmatig en dessert gecanceld omdat de gerechtenwaar wij zin in hadden er niet waren !! Al bij al conclusie getrokken hier kan je beter voorbijlopen ! En iets anders opzoeken want veel slechter kan het niet worden.
Wel veel goekoper !!


Yvonne schreef:

04-05-2022

"Slechte prijs-kwaliteit verhouding "

Toilet
Voor het eten even een sanitaire stop. 1 wc was defect. In de andere wc dreef nog een onsmakelijke verassing, welke niet doorgespoeld kon worden van een voorganger. Ik begrijp dat de dader zichzelf niet durft te melden en het restaurantpersoneel dit niet altijd kan weten, dus heb ik het personeel hierover geïnformeerd. Dit aan 3 personeelsleden in Nederlands en Engels uitlegd, net zolang tot ze het begrepen. Het personeel klonk geïrriteerd te zijn over de wc maar er kon nog geen 'dankjewel' van af voor het informeren.

Bestelling opnemen
De bestelling opnemen ging traag. Ik moest aanwijzen wat ik wilde, want als ik het gerecht opnoemde leek ze niet te begrijpen wat ik bedoelde. De serveerster wist niet of ze de gerechten op de menukaart wel hadden. Per gerecht/drankje zocht de serveerster minimaal 2 minuten op het bestel-apparaatje om deze op te kunnen nemen. Dit begon na een tijd op mijn zenuwen te werken.

Voorgerecht
Na het bestellen was het broodmandje er al rap. Erg fijn, want ik had flinke trek.
Ik vond het jammer dat je moest kiezen uit de 3 smeersels: kruidenboter, aoli of tapanade. Ze werden ook geserveerd in plastic wegwerp bakjes. Iets wat ik zou verwachten van een willekeurige friettent of de McDonald's een paar restaurantjes verderop, maar niet van een restaurant met deze prijzen.

Op het plakje citroen van mijn frisdrank (20cl) zat een bruine vlek. En dat voor 4,50! Geen wonder dat er op de kaart geen prijzen staan voor het drinken.

.....
Ruim een uur gewacht op ons hoofdgerecht, ondanks dat het restaurant maar voor de helft vol zat. De mensen naast ons, die aankwamen toen ons broodmandje "prominent aanwezig" al 10 minuten leeg was, kregen eerder hun hoofdgerecht. Het broodmandje was zolang leeg dat mijn vriend maar zelf naar de afwas is gelopen om het mandje af te geven.
Vervolgens kwam er een voorzichtig excuus vanaf. Ik had het netjes gevonden als ze hiervoor een gratis drankje hadden aangeboden, maar ook dit zat er niet in.

Hoofdgerecht
Als je voor lasagne 17 euro betaald verwacht je ook wat. Helaas ook hierin teleurgesteld.  Het was vergelijkbaar met een diepvrieslasagne van de Albertheijn waar een 35% korting sticker opzit, die je de volgende dag als kliekje nog eens opwarmt.
Volgens mijn vriend leek het op 'babyvoeding met een plakje gesmolten kaas eroverheen'.

Gordon Ramsay zou er een aflevering van Kitchen Nightmares van kunnen vullen.
De groentes waren overgaar als snot en het leek rechtstreeks uit de diepvries te komen. De olijven in de salade waren zuur met een bijzondere nasmaak, de sla en ui waren verwelkt, er zaten bruine vlekken op, en was doordrenkt in olie.

Mijn vriend zijn lekkerbekkje was ook wat zompig. Die van de visboer om de hoek was laatst lekkerder. En wederom sausjes in plastic wegwepbakjes.

Er werd ons niet gevraagd of het heeft gesmaakt. Er werd wel een algemene "smakelijk eten" geroepen door de serveerster, terwijl ze door het gangpad liep. Maar bij een gebrek aan oogcontact vanuit de serveerster weet ik nu nogsteeds niet tegen wie ze dit had.

Mijn vriend is naar de serveerster gelopen om af te rekenen, zodat we snel wegkonden.


Betsy schreef:

02-09-2021

"Teleurgesteld"

Bediening had er duidelijk geen zin in, vriendelijkheid was ver te zoeken. Uit eten hoort leuk en gezellig te zijn. Porties vielen ook tegen, veel te veel friet en een beetje sla wat tegen verlept aanzit. Saus bij het vlees smaakte niet zoals het hoort te zijn. Vaker hier geweest maar dit was erg teleurstellend qua eten en gastvrijheid. Sfeer was niet echt geweldig. Prijzen best hoog voor drank. Helaas geen Vitesse meer.


Edith schreef:

27-09-2020

"Slecht"

Nog nooit zo’n slecht ontbijt gehad. Moest € 11,00 betalen voor droog brood en hardgekookte eieren uit de koelkast. Mijn ontbijt kon zo de kliko in. Was jaren geleden stukken beter. Jammer, maar ons zien ze hier niet meer.


Jan schreef:

24-08-2020

"Goede prijs kwaliteit verhouding"

Heel vriendelijk personeel en lekker eten.
Voor midden op de Boulevard echt niet duur en goede kwaliteit.


Geko schreef:

05-03-2020

"Belachelijke prijzen"

Heb op een zonnige middag in maart een drankje gedronken op het terras.Woon al meer dan 25 jaar op Scheveningen en weet wel dat je zomaar €5.50 voor een glas chardonnay betaald, maar hier €6.50 voor een matig gevuld glas echt belachelijk. Laatste x dat ik hier ben geweest.


Volgende pagina  

  Terug naar Grand Café Restaurant Vitesse


Klik hier om onjuiste gegevens van Grand Café Restaurant Vitesse te melden