Grand Café Restaurant Vitesse

(1.8/5)  17 recensies

Het restaurant ligt midden in het uitgaanscentrum aan de schitterende boulevard van Scheveningen. Vanaf het verwarmde terras kijk je uit over de Noordzee. Een bezoek aan het restaurant is een goed begin van een dagje uit. Bijvoorbeeld eerst een hapje eten en daarna een voorstelling in het 'AFAS Circus theater Scheveningen'.

 

 


17 Recensies over Grand Café Restaurant Vitesse

(Pagina 1 van 2)

 

"Slechte verhoiding prijs kwaliteit"

Beppie   -   30-12-2019

30-12-2019

"Slechte verhoiding prijs kwaliteit"

Je wordt binnengelokt met een 3 gangenmenu voor 18,50. Prijzen van de drank belachelijk hoog. Eten is slecht. Toen we de ober over de prijzen wilde aanspreken werd ons geadviseerd om maar een review te plaatsen, dus hierbij ......

Lees verder  


"Peperduur biertje 5€ belachelijk veel geld voor Jupiter 33cl"

Sikkel   -   07-11-2019

07-11-2019

"Peperduur biertje 5€ belachelijk veel geld voor Jupiter 33cl"

Een woord hier ga je platzak van de drank weg


"Kan een opfrisbeurt gebruiken"

Karin   -   28-08-2019

28-08-2019

"Kan een opfrisbeurt gebruiken"

De toilets na een jaar nog zo vies kleed op de grond, en de Wc kunnen ook wel is een opfris cursus krijgen .Eten is perfect


"Gezellig restaurant, leuke bediening en een lekker theatermenu!"

Wenda   -   22-06-2019

22-06-2019

"Gezellig restaurant, leuke bediening en een lekker theatermenu!"

Voor een avondje theater natuurlijk gekozen voor het "'theatermenu". Voldoende keuze bij voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht. We werden snel geholpen door erg vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom een prima start van onze theateravond!

Lees verder  


"Klant is sul, wij weten beter."

P.W.A.   -   22-02-2019

22-02-2019

"Klant is sul, wij weten beter."

Wij hadden een gezellige avond naar het theater voorzien. Vooraf even gezellig naar de Boulevard wat drinken en eten. Bij aankomst direct aangesproken en een plek gekregen. Drankje besteld en de kaart voor een Diner gekregen en een voor- en hoofdgerecht besteld.6 tafels die NA ons hebben besteld zijn er VOOR ons bediend. Is dit overzicht houden op je klanten? Na 30 minuten werden placemats op de tafel gelegd. Hierbij werd gevraagd of we iets wilde eten. "Ja, we hebben reeds besteld maar nog niets ontvangen." Serveerster ging er meteen achteraan. Na 15 minuten komt het hoofdgerecht. Voorgerecht nog niet gehad dus gaat alles weer terug. Na 10 minuten voorgerecht en direct daarna het Hoofdgerecht opgevraagd. Opgewarmd hoofdgerecht??? Nog geen verontschuldiging of sorry wordt uitgesproken. Na hoofdgerecht de rekening en dessert gevraagd voor buiten op terras te nuttigen. Ook hier nog aangegeven dat een sorry toch wel op zijn plaats zou zijn.....GEEN REACTIE.Koffie zelf naar terras meegenomen en bij uitgang nogmaals gevraagd of een sorry kon worden uitgesproken. Na 15 minuten op het terras de koffie te hebben gedronken zijn we maar gegaan. Is dit omgaan met je klanten???? Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt. Jammer, de voorstelling was fantastisch maar het Diner…………………………. !!!!!!!! Dat jullie, ja meervoud, zo met jullie klanten omgaan ……schandalig. Wij raden deze gelegenheid zeker NIET aan bij onze kennissen.

Lees verder  


"Slecht eten"

Angelique   -   16-09-2018

16-09-2018

"Slecht eten"

Het eten was koud en slecht gekruid! Frietjes leken wel opgebakken


"Slechte zaak met weinig kennis."

H.Wezenberg   -   29-07-2018

29-07-2018

"Slechte zaak met weinig kennis."

Weten niet de regels van gift voor bier voor 2 waarde 30 euro staan wel op de site als belanghebbende. Slechte zaak als je na een reservering om deze bon te verzilveren mensen 3 kwartier laat wachten. We zijn tenslotte maar weggegaan ze hadden geen tijd om aan de manager te vragen hoe dit werkt.

Lees verder  


"Veels te duur!"

Wieneke   -   14-05-2018

14-05-2018

"Veels te duur!"

Lunch goed, maar we schrokken van de drankjes, euro 5,75 voor een flesje bier, en euro 4,25 voor een klein glaasje roze. Wij wonen met heel veel plezier al 30 jaar op Scheveningen, dus weten echt wel wat een biertje op de boulevard kosten mag, maar dit spant de kroon, Vitesse jammer volgende keer gaan we toch echt een deurtje verder.

Lees verder  


"Gezellig en goed restaurantje"

Paul   -   24-04-2018

24-04-2018

"Gezellig en goed restaurantje"

Heerlijk gegeten van het theatermenu. Personeel dat zijn best doet je een gezellige avond te bezorgen, ook als je iets later komt eten. Het eten smaakte goed. Zeker een aanrader.

Lees verder  


Renate   -   08-09-2016

08-09-2016

Na een heerlijk dagje strand met mijn zusje en onze zoontjes, hadden wij zin om ergens iets te gaan eten. Omdat het terras bij 'Vitesse' lerker druk was besloten wij hier te gaan eten. Onze zoontjes wilde kibbeling omdat ze daar gek op zin. Wij besloten een gemengde visschotel te nemen. Na een half uur wachten kregen wij ons eten. Tot onze verbazing zagen wij dat de koppeling diepvries kibbeling was. We keken elkaar aan, want je veracht niet dat je dit notabene in scheveningen voorgeschoteld krijgt. Wij zijn niet moeilijk en houden van lekker eten en zijn gek op vis, maar dit was niet te eten. Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn eten( wel heel subtiel) uitgespuugd in een servet. De gamba''s waren zo bitter droog en vies dat het leek alsof het darmkanaal gebruikt was om de gamba''s mee te kruiden bah. makreel, wat een hele sappige vis is van zichzelf was kurk droog. De slibtong was net blubber en de zalm eveneens droog. Nergens zat smaak aan.De mosselen waren oke dus dit maar met de frietjes opgegeten. Het leek alsof alles voorgebakken was en daarna ingevroren en bij bestelling weer opgewarmd is. Ondanks de trek ons eten laten staan. Onze kinderen hebben na 2 stukjes kibbeling hun bord ook niet meer aangeraakt. Heel sneu want ze hadden echt honger maar zelfs zij vonden het niet te eten. Wij gaven dit aan bij de bedrijfsleider en die begreep ons. wij hoefde de vis schotels niet af te rekenen. Hij bood ons nog iets anders aan maar daar hebben wij voor bedankt. Hij vertelde ons dat de eigenaar dit op deze manier wilde mbt de diepvries kibbeling en hij er zelf ook niet achter staat dit te verkopen maar dat hij hier zelf niets aan kan doen. Heb medelijden met het personeel daar, die dit waarschijnlijk vaker mee moeten maken. Bij het weg gaan, amper van het terras af moest mijn zoontje van 3 overgeven, wat hij op dit moment nog steeds doet. De mensen die op het terras zaten hebben eveneens als het personeel gezien, en gaven ons een tissue om zijn mondje mee schoon te maken. Je zag aan hun dat ze zich dood schaamde .Mijn neefje die ook wat van onze vis heeft gegeten heeft de de nacht op de wc doorgebracht en ik krijg nu last van mijn buik. Als de eigenaar zijn 'restaurant' wil redden, moeten hier drastische veranderingen plaats vinden. Doe dat diepvries eten weg en zorg voor vers voedsel. De eigenaar denkt blijkbaar aan zijn protemonnee, om al zij eten in te vriezen na bereiding, maar vergeet dat er straks geen geld meer binnen zal komen en die portemonnee leeg blijft. Weet zeker dat de kok hier niets aan kan doen, en zowel, ontsla deze dan want dit is echt verschrikkelijk!!! Nooit hier meer eten voor ons. Raadt het iedereen af als je niet ziek wil worden of geld weg wil gooien

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Grand Café Restaurant Vitesse?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Grand Café Restaurant Vitesse te melden