Rondvaart Delft

(4/5)  1 recensies

Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. Al bijna 50 jaar koersen de schepen van Rondvaart Delft over deze grachten. Langs elke historische bezienswaardigheid en onder de eeuwen oude boogbruggen.

 

Ons ervaren team van schippers en gidsen laten u Delft graag zien en vertellen enthousiast over de schilderachtige stad. De vaderlandse geschiedenis, de prachtige oude binnenstad, Delfts Blauw, Oranjestad, Johannes Vermeer, Hugo de Groot, Piet Hein en nog veel meer komt aan bod tijdens de rondvaart.

 

Er zijn 3 rondvaartschepen waarvan de fluisterboot “Willem de Zwijger” een van de eerste volledig elektrische rondvaartboot van Nederland is. De schepen zijn van het Delfts- grachtentype. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen met een volledig geopend of gesloten glazen dak varen.

 

De boten zijn midden in het oude stadscentrum aangemeerd. Dit op korte loopafstand van alle toeristische attracties.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

20 maart t/m 31 oktober

De rondvaart vertrekt elk heel uur van 11.00 uur tot en met 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €7,75

Kinderen 4 t/m 12 jaar €3,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis

 


1 Recensies over Rondvaart Delft

(Pagina 1 van 1)

 

Tineke   -   08-09-2016

08-09-2016

Tijdens ons cultureel uitstapje naar Delft was het een erg leuke afwisseling om de stad ook eens vanuit een boot te bekijken. Het is een tocht van 45 minuten waarin de schipper ons nog veel leuke anekdotes over sommige panden wist te vertellen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Rondvaart Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Rondvaart Delft te melden