Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Boerderij Het Geertje

Gemiddelde

2.5 van 5 sterren / 27 recensies
Pagina 1 van 5

Marco schreef:

Trust Score:

24-05-2023

"Kinderfeestje zeer slecht !!!"

Hier kinderfeestje gegeven
Was 120 euro en 50 euro voor pannenkoeken
Dus 170 euro
Je moet alles zelf doen je komt binnen wat al gratis is en vervolgens staat er een doos klaar met cup cakes en versieringen .
Je krijgt een ijsje 1 bolletje en snoepjes of slagroom mag niet .
En je krijgt een paar flesjes melk voor de geiten.
Vervolgens staat siroop klaar wat gewoon water is zo weinig .
Er is niemand die je help of begeleid je moet alles zelf doen .
Je kan beter daar heen gaan met een feestje en het zelf regelen dan ben je dus veel goedkoper uit.
Echt oplichters


Carmen schreef:

Trust Score:

08-12-2021

"De dieren leven hier geweldig"

Ik kom hier al zo lang zij bestaan. De dieren leven hier geweldig en worden veel aandacht besteed aan hun welzijn. De winkel heeft veel te bieden er ziet er super gezellig uit! De producten gezond en heerlijk ! Ik kom hier graag omdat het super lieve mensen zijn. De bediening in de restaurant ook super goed en het eten heerlijk! Op een boerderij mag alles lekker zo boerderij uitzien. Kom hier niet in je college schoenen in de winter maar trek je kaplaarzen aan dan beleef je het echte leven op een boerderij! Bevalt het je niet ga naar de Efteling daar heb je nep dieren en ben je aan vermogen kwijt voor een paar uren plezier. Bij Het Geertje werken mensen hard voor hun centen en daar is niets mis mee. Een compliment voor de familie en medewerkers wat doen jullie goed je best! Ga zo door!


Kevin schreef:

Trust Score:

15-11-2021

"Geweldig "

Ik weet niet wat voor azijn pissende vegans hier reacties plaatsen.
Maar vergeleken met zon beetje elke grote speler in de vlees industrie in Nederland en buitenland is het bij het geertje een hemel op aarde voor de diertjes die hier leven.

Koop hier graag mijn vlees en kaas en het smaakt onwerkelijk lekker!!!


Vegan schreef:

Trust Score:

23-07-2021

"Dierenleed"

Heel zielig en niet ethisch hoe die varkens in te kleine ruimtes liggen en de grote geiten zagen er ook niet gezond uit.


Susan schreef:

Trust Score:

29-07-2019

"Dierenwelzijn ter discussie"

Afgelopen weekend met mijn zoon hier geweest voor de tweede keer. De eerste keer heb ik niet gelet op het welzijn van de dieren. Dit keer dus wel! Ik vond het te druk en er is bijna geen toezicht. Mensen doen maar wat met die dieren. Verkeerde voeding te druk en te krappen ruimtes voor de dieren. Mijn zoon vond het geweldig, maar ik stel het dieren welzijn toch wel voorop. Ik kom hier niet meer.


Janneke schreef:

Trust Score:

27-02-2019

"Leuk voor kinderen maar erg commercieel"

Om te beginnen wil ik zeggen dat mijn kleinkinderen een fijne dag hebben gehad, maar zelf vond ik het erg commercieel alles moet je betalen, als je dan een half uur inde rij staat voor een pony ritje tot hoek van de stal en terug vind ik echt niet kunnen!!!! Zal ook zeker hier niet meer terug komen.


Volgende pagina  

  Terug naar Boerderij Het Geertje


Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij Het Geertje te melden