Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Archeon

Gemiddelde

4.3 van 5 sterren / 19 recensies
Pagina 1 van 3

Jasmijn schreef:

Trust Score:

21-07-2020

"Super"

Archeon is helemaal super! Wij zijn er nu voor de vierde keer geweest en het is steeds weer een feest om er te zijn. Wij moeten ruim tweeënhalf uur reizen met de trein voordat we er zijn, maar dat hebben we er graag voor over. Archeon voelt echt als een thuiskomen. Er is zoveel moois te zien met zoveel variatie en ook het eten in het middeleeuws klooster en de Romeinse herberg is prima. De medewerkers zijn vriendelijk en kunnen boeiend vertellen over het dagelijks leven in de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Een echte aanrader!


Elisa schreef:

Trust Score:

30-04-2019

"leuk leerzaam en interessant voor alle leeftijden"

Ben hier al heel vaak geweest. Heel erg leuk park met super aardige en bevlogen personeel die van alles uitlegt, duidelijk met liefde voor hun park. Ergens hieronder lees ik de tip 'gratis parkeren in de naastgelegen woonwijk'. Dat zou ik niet doen. De buurtbewoners zijn daar helemaal niet blij mee en als men merkt dat je gratis parkeert in hun buurt om naar Archeon te gaan kan je rekenen op een reprimande. Dit bezorgt Archeon ongewild een slechte reputatie in de buurt. Ik vind het wel jammer dat overal waar je sowieso een entree kaartje voor koopt altijd betaald parkeren erbij heeft. Misschien op een of andere manier verrekenen in de toegangsprijs zodat mensen niet gaan wildparkeren in nabijgelegen woonwijk.


Anke schreef:

Trust Score:

20-08-2017

"beste openluchtmuseum van Nederland"

Wij zijn er al zo vaak geweest en steeds weer worden we verrast door de archetolken, nieuwe verhalen en geweldige reanactment.


Harold schreef:

Trust Score:

12-08-2017

"Aanrader"

Prachtig park met mooie reconstructies en aardige medewerkers en re-enacters die hun best doen om jouw dagje uit te doen slagen.


Evert schreef:

Trust Score:

04-05-2017

"Aanrader"

Erg leuk park waar de museumjaarkaart geldig is.
Een mooie speeltuin voor de kinderen, en echte gladiatoren zien vechten in de arena, ook een spectaculaire vogelshow. In de woonwijk eromheen kun je gratis parkeren, op navigatie kun je de Renaissancelaan invoeren, dan kom je naast het park uit.


JMDD schreef:

Trust Score:

18-03-2017

"Gebouwen wel aardig de rest ondermaats met stinkende brandende kooltjes"

De gebouwen geven een aardige impressie en een tijdsbeeld; Helaas smeult overal een halfslachtig houtvuurtje waardoor bij elk gebouwtje (zelfs al ben je buiten) een enorme rooklucht hangt. Sommige vrijwilligers zijn meer met elkaar dan de bezoekers bezig (maar kun je dat die jongeren kwalijk nemen), anderen meer met boogschieten of doen onaardig tegen bezoekers bij het boogschieten. Gelukkig was de dame met de honingwas en kaarsen draaien wel heel gericht op de bezoekers en maakte echt contact met de kinderen en volwassenen. Ik geloof dat de gladiatorengevechten iets meer geregisseerd mogen worden.
Al met al net niet de moeite waard.


Volgende pagina  

  Terug naar Archeon


Klik hier om onjuiste gegevens van Archeon te melden