Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies CORPUS reis door de mens

Gemiddelde

2.5 van 5 sterren / 32 recensies
Pagina 1 van 6

Gertje schreef:

Trust Score:

21-12-2021

"Ga hier niet heen"

De recensie van Wouter is fake. Alleen medewerkers weten dat je CORPUS schrijft met hoofdletters en alleen de directeur schrijft werdt met dt. Bezoekers merken helemaal niet op dat er nieuwe verlichting is. De rest van het gebouw staat op instorten. Vooral veel geld gaan vragen voor de parkeertickets want het is nog even uitzingen tot het failliet gaat.


--------------------

Reactie Wouter:
De recensie is zeker niet nep. Deze recensie is van een medewerker van Fijnuit die nauw verbonden is met alle informatie op onze website en daardoor wel degelijk weetjes kent als de hoofdletters van CORPUS en de nieuwe verlichting.


Maikel van de vorst schreef:

Trust Score:

17-12-2021

"Onbeleefd personeel, heel duur voor een klein rondje. "

Het was mooi voor een keertje. Niet de moeite waard om ver voor te rijden. Ver gereden voor m'n dochter der verjaardag. Ze dezen niks voor jarige. Was al een teleurstelling. Ook niet alles was open. Hadden we niet op de site gezien. Een keer en daarna nooit meer!


Wouter schreef:

Trust Score:

03-12-2020

"Dagje CORPUS is nu nog leuker"

Het was voor ons alweer een tijdje geleden dat we CORPUS bezocht hadden dus het werdt weer eens hoog tijd. Tot onze verbazing was er nogal het een en ander veranderd. De attractie waar je een reis door het lichaam maakt is nog indrukwekkender geworden, onder andere door nieuwe lichteffecten. Wat ons betreft moet je CORPUS zeker een keer bezocht hebben en als je dat al een tijdje niet gedaan hebt is het zeker de moeite om opnieuw een bezoekje te plegen.


Bezoeker schreef:

Trust Score:

30-08-2019

"Teleurstelling"

Ga niet, er zijn zoveel mooiere dingen te doen.. Sfeerloos, te duur en technisch enorm achterhaald, kan echt niet voor die prijs. Zelfs niet als je het als vintage beleving zou verkopen. Oppervlakkige informatie. Publiek, ook kinderen worden miskent. 3D is geen 3D, vormgeving niet spectaculair. Die suffe schokkende stoelen werkte helemaal niet, hoe hard ik ook probeerde. En dat “oog” dan, kom op! Wat je daar grafisch allemaal mee kunt!! Voelde niet als door het lichaam reizen. Interactieve gedeelte is om te huilen. Vormgeving slecht en spellen ook echt zo irritant slecht. Bovendien worden je persoonsgegevens afgetroggeld oa bij de speurtocht 2 kantjes domme vragen (dat je daar nog voor moet betalen) prijsvraag hele sloot gegevens opsturen, e-mail zou voldoende moeten zijn. Ook propaganda van het toch al zo rampzalige Voedingscentrum. Melk=gezond komt ook uit de tijd ja-zuster nee-zuster. Nee dit museum kan echt niet meer. Zonde


Radja schreef:

Trust Score:

24-07-2018

"Zeer onvriendelijk personeel"

Indien u alle recensies hier leest, dan ziet u zeker 20 keer terugkomen, dat het personeel zeer onvriendelijk is. Met mijn ervaring erbij, wordt het 21 keer!! Dan moge het duidelijk zijn dat er echt iets mis is met de mentaliteit van het personeel: onvriendelijke, kortaf op het snauwerige af en corpus zelf is hopeloos gedateerd. Weggegooid geld, niet gaan mensen!!!


Marjan schreef:

Trust Score:

13-03-2018

"Een leuk en leerzaam uitje voor wat oudere kinderen"

Grappige effecten om e.e.a. nòg aanschouwelijker te maken. De rondleiding door het lichaam was erg leuk en soms ook wel een beetje spannend.
Erg jammer en teleurstellend dat veel van de interactieve beeldschermen niet of slecht werkten! Daardoor verloor kind (7 jr) vrij snel zijn concentratie.


Volgende pagina  

  Terug naar CORPUS reis door de mens


Klik hier om onjuiste gegevens van CORPUS reis door de mens te melden