Recensies CORPUS reis door de mens

Gemiddelde

2.5 van 5 sterren / 30 recensies
Pagina 1 van 5

Wouter schreef:

03-12-2020

"Dagje CORPUS is nu nog leuker"

Het was voor ons alweer een tijdje geleden dat we CORPUS bezocht hadden dus het werdt weer eens hoog tijd. Tot onze verbazing was er nogal het een en ander veranderd. De attractie waar je een reis door het lichaam maakt is nog indrukwekkender geworden, onder andere door nieuwe lichteffecten. Wat ons betreft moet je CORPUS zeker een keer bezocht hebben en als je dat al een tijdje niet gedaan hebt is het zeker de moeite om opnieuw een bezoekje te plegen.


Bezoeker schreef:

30-08-2019

"Teleurstelling"

Ga niet, er zijn zoveel mooiere dingen te doen.. Sfeerloos, te duur en technisch enorm achterhaald, kan echt niet voor die prijs. Zelfs niet als je het als vintage beleving zou verkopen. Oppervlakkige informatie. Publiek, ook kinderen worden miskent. 3D is geen 3D, vormgeving niet spectaculair. Die suffe schokkende stoelen werkte helemaal niet, hoe hard ik ook probeerde. En dat “oog” dan, kom op! Wat je daar grafisch allemaal mee kunt!! Voelde niet als door het lichaam reizen. Interactieve gedeelte is om te huilen. Vormgeving slecht en spellen ook echt zo irritant slecht. Bovendien worden je persoonsgegevens afgetroggeld oa bij de speurtocht 2 kantjes domme vragen (dat je daar nog voor moet betalen) prijsvraag hele sloot gegevens opsturen, e-mail zou voldoende moeten zijn. Ook propaganda van het toch al zo rampzalige Voedingscentrum. Melk=gezond komt ook uit de tijd ja-zuster nee-zuster. Nee dit museum kan echt niet meer. Zonde


Radja schreef:

24-07-2018

"ZEER ONVRIENDELIJK PERSONEEL"

Indien u alle recensies hier leest, dan ziet u zeker 20 keer terugkomen, dat het personeel zeer onvriendelijk is. Met mijn ervaring erbij, wordt het 21 keer!! Dan moge het duidelijk zijn dat er echt iets mis is met de mentaliteit van het personeel: onvriendelijke, kortaf op het snauwerige af en corpus zelf is hopeloos gedateerd. Weggegooid geld, niet gaan mensen!!!


Marjan schreef:

13-03-2018

"Een leuk en leerzaam uitje voor wat oudere kinderen"

Grappige effecten om e.e.a. nòg aanschouwelijker te maken. De rondleiding door het lichaam was erg leuk en soms ook wel een beetje spannend.
Erg jammer en teleurstellend dat veel van de interactieve beeldschermen niet of slecht werkten! Daardoor verloor kind (7 jr) vrij snel zijn concentratie.


Debby schreef:

15-02-2018

"Leuke ervaring! "

Het was een erg leuk uitje. We werden door het hele lichaam gebracht en deden veel interactieve dingen. De kinderen waren van begin tot eind geboeid.
Het enige wat jammer is dat je weinig interactie met elkaar hebt omdat je een headset op hebt.
Na de tour heb je ook nog een heel gedeelte waar je zelf op onderzoek uit kan. Het leukste vond ik daar dat er bij de trappen allemaal optische illusies hingen waar je toch wel even de tijd moest nemen om ze te snappen.
Al met al een hele leuke middag. We zijn daar zeker 3 uur zoet geweest.


Alexandra schreef:

06-12-2017

"Een aanrader voor kinderen"

Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was fantastisch. We zijn met 3 kinderen (7-9-12 jaar) geweest en we gaan zeker nog eens. Het was op begrijpelijke taal gebracht en heel erg interessant. Mijn kinderen vonden het super leuk, niet te lang en heel veel te zien. Commentaar van mijn middelste: is net een achtbaan!
Nog een tip, kinderen zouden minimaal 5-6 jaar zijn of al super geïnteresseerd zijn in het menselijk lichaam. Als ze te jong zijn, kan het zijn dat ze schrik krijgen of bang zijn, maar basisschool vanaf groep 3, zeker weten!


Volgende pagina  

  Terug naar CORPUS reis door de mens


Klik hier om onjuiste gegevens van CORPUS reis door de mens te melden