Recensies CORPUS reis door de mens

Gemiddelde

2.5 van 5 sterren / 28 recensies
Pagina 1 van 5

Radja schreef:

24-07-2018

"ZEER ONVRIENDELIJK PERSONEEL"

Indien u alle recensies hier leest, dan ziet u zeker 20 keer terugkomen, dat het personeel zeer onvriendelijk is. Met mijn ervaring erbij, wordt het 21 keer!! Dan moge het duidelijk zijn dat er echt iets mis is met de mentaliteit van het personeel: onvriendelijke, kortaf op het snauwerige af en corpus zelf is hopeloos gedateerd. Weggegooid geld, niet gaan mensen!!!


Marjan schreef:

13-03-2018

"Een leuk en leerzaam uitje voor wat oudere kinderen"

Grappige effecten om e.e.a. n˛g aanschouwelijker te maken. De rondleiding door het lichaam was erg leuk en soms ook wel een beetje spannend.
Erg jammer en teleurstellend dat veel van de interactieve beeldschermen niet of slecht werkten! Daardoor verloor kind (7 jr) vrij snel zijn concentratie.


Debby schreef:

15-02-2018

"Leuke ervaring! "

Het was een erg leuk uitje. We werden door het hele lichaam gebracht en deden veel interactieve dingen. De kinderen waren van begin tot eind geboeid.
Het enige wat jammer is dat je weinig interactie met elkaar hebt omdat je een headset op hebt.
Na de tour heb je ook nog een heel gedeelte waar je zelf op onderzoek uit kan. Het leukste vond ik daar dat er bij de trappen allemaal optische illusies hingen waar je toch wel even de tijd moest nemen om ze te snappen.
Al met al een hele leuke middag. We zijn daar zeker 3 uur zoet geweest.


Alexandra schreef:

06-12-2017

"Een aanrader voor kinderen"

Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was fantastisch. We zijn met 3 kinderen (7-9-12 jaar) geweest en we gaan zeker nog eens. Het was op begrijpelijke taal gebracht en heel erg interessant. Mijn kinderen vonden het super leuk, niet te lang en heel veel te zien. Commentaar van mijn middelste: is net een achtbaan!
Nog een tip, kinderen zouden minimaal 5-6 jaar zijn of al super ge´nteresseerd zijn in het menselijk lichaam. Als ze te jong zijn, kan het zijn dat ze schrik krijgen of bang zijn, maar basisschool vanaf groep 3, zeker weten!


Anja schreef:

16-09-2017

"Niet meer"

Als ik zo de recensies lees hoef ik niet meer.
Ik lees 85% negatiefs Ik heb het maar doorgekrast op mijn bucketlist.


Ben schreef:

30-08-2017

"Leuk voor 1 keer maar nogal gedateerd"

Vriendelijke medewerkers, leuke rondgang maar nogal kinderlijk gebracht met de audiotour. De manier waarop het gebracht wordt is in deze internettijd toch al wel gedateerd al is de attractie blijkbaar pas uit 2008. Tijd voor een renovatie om het allemaal weer wat in deze tijd te brengen lijkt me.


Volgende pagina  

  Terug naar CORPUS reis door de mens


Klik hier om onjuiste gegevens van CORPUS reis door de mens te melden