Agenda Kasteel Doorwerth

Gruwelijke Rijmen in Kasteel Doorwerth

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag en ook Dag van het Kasteel, speelt Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik de première van de familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in kasteel Doorwerth van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Een vrolijke familie­voorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

 

Kasteel Doorwerth

 

Programma

In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze. Assepoester is een verwende blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.

 

De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

 

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander

 

Datum: maandag 21 mei 2018

Tijd: 13.00 14.00 en 15.00 uur

Duur: 40 minuten

Kosten: Volwassenen €14,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar €8,25.

Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen €3,00 op vertoon van jaarkaart.

Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk online in de voorverkoop via www.glk.nl/doorwerth

 

Bereikbaarheid:

Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2, 6865 ND Doorwerth

A50 Den Bosch – Arnhem, afslag N225 richting Oosterbeek. Bij stoplichten / restaurant Kievitsdel de borden kasteel Doorwerth volgen. Niet bereikbaar per openbaar vervoer.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Doorwerth te melden