Agenda Kasteel Doorwerth

The Winter’s Tale bij Kasteel Doorwerth

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

The Festival Players Theatre Company doet ook dit jaar kasteel Doorwerth weer aan! Het theatergezelschap brengt het stuk de Winter’s Tale van Shakespeare op donderdag 24 en vrijdag 25 mei in de Ridderzaal van kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen. Het wordt weer een kleurrijke voorstelling in Shakespeareaans Engels van dit, uitsluitend uit mannen bestaande, ­gezelschap.

 

Kasteel Doorwerth luchtfoto

 

Synopsis

The Festival Players Theatre Company is een professioneel theater reisgezelschap. Het stuk dat ze opvoeren is geschreven in de laatste jaren van Shakespeare’s leven . Hoewel sommigen het een komedie noemen, neigen anderen het als een romance te lezen en zien. Het is een intrigerende mix tussen drama en comedy.

 

Het verhaal gaat over de koning van Sicilië, die zijn zwangere vrouw, Hermione, van overspel verdenkt. Om achter de waarheid te komen laat hij het orakel van Delphi duidelijkheid scheppen. In de tussentijd laat hij Hermione in een kerker opsluiten waar zij van een dochter bevalt.

 

Er is sprake van jaloezie, wraak en romantiek, verlies en ontdekkingen, berouw en blijheid en een zeer verrassende ontknoping.

 

Datum: donderdag 24 en vrijdag 25 mei 2018

Aanvang: 19:30 uur stipt (kaartverkoop vanaf 19:00 uur).

Duur: 2 uur + de pauze

Entree: € 25,00 en kinderen tot 15 jaar € 18,00. Let op, U kunt deze avond alleen contant betalen (geen PIN).

Reserveren: noodzakelijk via doorwerth@glk.nl of online via www.glk.nl/doorwerth


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Doorwerth te melden