Agenda Kasteel Doorwerth

Kasteelse Klusjes Klaren op kasteel Doorwerth

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op woensdag 17 en 24 oktober zijn er speciale klusjes middagen op kasteel Doorwerth. Geldersch Landschap & Kasteelen laat kinderen graag met kennismaken het Gelders erfgoed. Dit najaar kunnen ze op speelse wijze leuke en nuttige klusjes klaren in het kasteel.

 

Kasteel Doorwerth

 

Kasteel Doorwerth is een stoer middeleeuws kasteel. Op het kasteel werd gefeest, gedanst en soms zelfs gevochten door ridders! Maar meestal moest er hard gewerkt worden, en ook kinderen kregen weleens klusjes. Tijdens de klusjes middagen kunnen kinderen de kasteelheer en kasteeldame helpen met hun taken. Het zijn geen saaie of stomme klusjes, het zijn juist leuke en soms spannende en zeker nuttige ‘Kasteelse klusjes’ om te klaren. Bij de kassa krijgen de kinderen de klussenlijst mee.

 

Reserveren is niet nodig. Naast reguliere toegang geen extra kosten.

 

Tijd: doorlopend tussen 11:00 en 17:00 uur.

 

Kosten (alleen entree museum): € 11,50 en kinderen 4-18 jaar € 5,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders gratis op vertoon van jaarkaart. Kinderen met een Museumkaart krijgen na afloop als extraatje “Knutsel een kijkdoos” mee naar huis.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Doorwerth te melden