Agenda Funzone Oud-Beijerland

Spelen tijdens de voorjaarsvakantie!

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

De hele dag speelplezier! Tijdens de voorjaarsvakantie zijn wij dagelijks geopend van 09:00 - 18:00 uur, dit betekent een hele dag lang speelplezier! Alle mama's en papa's kunnen genieten van ons brede aanbod in de horeca of zelfs aan het werk gaan achter de laptop met gratis wifi. Tijdens de voorjaarsvakantie hebben wij een leuk programma opgesteld voor alle kinderen.


Avontura oud Beijerland


Zaterdag 22 februari & zondag 23 februari kunnen de kinderen een mooie tekening maken aan onze kleurtafel.


Maandag 24 februari kunnen de kinderen om 11.00 uur een snoepketting komen maken. Deze dag komt om 16.00 uur Okke langs om met alle kinderen op de foto te gaan.


Dinsdag 25 februari is er om 11.00 uur een Meet & Greet met Okke. Om 14.00 uur kunnen de kinderen een mooie knutsel maken aan onze knutseltafel.


Woensdag 26 februari kunnen de kinderen om 11.00 uur een mooie glittertattoo laten zetten, hoe gaaf is dat! Om 16.00 uur komt Okke langs om met alle kinderen op de foto te gaan.


Donderdag 27 februari kunnen de kinderen om 11.00 uur een mooie snoepketting komen maken. Om 14.30 uur komt Okke langs om met jullie te dansen, doen jullie mee?


Vrijdag 28 februari is er om 11.00 uur een Meet & Greet met Okke. Om 14.00 uur kunnen de kinderen een mooie knutsel maken aan onze knutseltafel.


Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart kunnen de kinderen een mooie tekening maken aan onze kleurtafel.

Kom langs en doe mee aan de te gekke activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Funzone Oud-Beijerland te melden