Avontura Oud-Beijerland

(5/5)  1 recensies

Waar je ook kijkt, bij Avontura Oud Beijerland zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Leef je uit op één van de trampolines.

 

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Oud Beijerland, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen en baby's van 0 jaar gratis

1 t/m 3 jaar €6,00

4 t/m 15 jaar €8,25

 


1 Recensies over Avontura Oud-Beijerland

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuk en diverse binnenspeeltuin"

Siebert   -   17-02-2020

17-02-2020

"Erg leuk en diverse binnenspeeltuin"

Erg fijn zijn de lichtkoepels in het dak waardoor erg natuurlijk licht binnenkomt. Verder is er binnen genoeg te doen voor de kids. Trampolines, glijbanen en volop klimtoestellen. Als we eenmaal binnen zijn zien we onze kinderen niet meer. Prima service, en ook het eten en drinken is prima. Wij blijven hier voorlopig graag komen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Avontura Oud-Beijerland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Avontura Oud-Beijerland te melden