Agenda Kasteel Rosendael

Spel & Avontuur op park Rosendael

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Op zondag 16 februari zijn er tussen 11:00 en 16:00 uur leuke activiteiten te doen in kasteel en park Rosendael! Op deze dag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen in het park en om 14.00 uur in het kasteel meedoen met de KasteelKidsClub.


Spel en avontuur op park rosendael


Activiteiten

Tegen een kleine vergoeding van € 1,00 voor een naturel broodje en € 1,50 voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.


Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar en doe mee aan de lasergame activiteit voor € 2,00! Scoutinggroep Lido '76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Zij organiseren en begeleiden deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael.


KasteelKidsClub middag

Op de KasteelKidsClub kan je zelf met je ouders en/of grootouders diverse activiteiten doen. Van spelletjes tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders!


Bezoek ook het Beleef! Souterrain in het kasteel en doe de spelletjes! Ga het park ontdekken met de Beleef! Plattegrond. Park en kasteel zijn geopend tussen 11:00 en 16:00 uur.


Kasteel en park Rosendael

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur.


Natuurlijk is het mogelijk om de activiteiten te combineren met een rondleiding door het kasteel, om 11.30 / 13.00 / 14.30 uur.


Datum en tijd: zondag 16 februari, tussen 11:00 en 16:00 uur.

KasteelKidsClub 14.00 uur (duur: ca 1,5 uur)

Entree KasteelKidsClub: € 5,00 p.p.


Rondleiding kasteel: Vw 11,50 pp. / kind tm 18 jaar € 5,00 (Museumkaart en donateurs gratis)

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: rosendael@glk.nl.

Reserveren niet nodig.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Rosendael te melden