Agenda Choco Loca

Beeldhouwen met Chocolade

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Onder het gezellig samen zijn in een prachtige omgeving, ontstaan de mooiste resultaten. Een Choco Experience waarbij je met beitel, hamer, rasp en guts gaat hakken, smakken en plakken tegelijk! Je gaat je eigen chocolade kunstwerk maken!


Beeldhouwen met chocolade


Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere loca Guapa's & Guapo's. Hiermee ga je de Lollipops maken. Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt op een té gekke manier over de geschiedenis over de stad verteld terwijl je naar de workshopruimte lopen.


De chocoladevorm brengt mensen vaak al op een idee. Mocht de inspiratie wegblijven, dan wordt het een spannend abstract beeld. Je kunt er ook de voorgevormde bonbons op plakken en zo het beeld opbouwen tot jouw eigen kunstwerk. Eén ding is zeker, aan chocolade om te smikkelen is er zeker geen gebrek! Wat niet op komt gaat mee naar huis zodat je daar nog lekker kunt nagenieten van je prachtige beeld. De workshop is inclusief lekker veel chocolade.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Choco Loca te melden