Choco Loca

Groeps uitjes, team building, ňf gewoon een dagje uit en zin in een Bossche Bol bij Tante Annie? Wordt gelukkig bij Choco Loca met lekkere gekke uitjes in Den Bosch. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie, liefdesthee, Bossche Borrel, frisdrank en gezelligheid. Bij elk uitje word je opgehaald door Tante Annie of haar Guapa's. Na de intro loop je samen naar Choco Loca, terwijl ze je van alles over de stad vertellen. Mocht je hier geen zin in hebben, is het ook mogelijk om zonder wandeling te doen en heb je meer tijd in de workshopruimte!

 

Bossche Bol Lol bij Choco Loca

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.. Onder leiding van Tante Annie OF/EN met een van de andere loca Guapa's & Guapo's ga je de geheimen van deze ultieme Sjčkelade Bol ontdekken.

 

We beginnen de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... we verklappen de geschiedenis van de Bossche Bol! We lopen samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen vertellen we jullie op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch!Eenmaal bij Choco Loca proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (ChocoDipDance) daarna de ambachtelijk SlagroomBattle, en spuit de Bossche bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... zorgen wij voor een winnaar en proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bossche Bol Lol €23,50

Te Gekke wandeling! €19,50

Schilderen met chocolade €36,-

Bossche Bollen Tocht €44,-

Choco Happy Day €39,-

Beeldhouwen met chocolade €39,-

BonBon feestje €27,-

BonBon Lollipop €36,-

Te Gekke Oldtimer fietstocht €32,-

Choco Drip cake maken €39,-

 

Activiteiten bij Choco Loca

  Van 10-02-2020 tot 31-12-2020

Beeldhouwen met Chocolade

Hinthamerstraat , 5211MX, Den Bosch0 Recensies over Choco Loca

Hoeveel sterren geef jij Choco Loca?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Choco Loca te melden