Choco Loca

Groeps uitjes, team building, ňf gewoon een dagje uit en zin in een Bossche Bol bij Tante Annie? Wordt gelukkig bij Choco Loca met lekkere gekke uitjes in Den Bosch. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie, liefdesthee, Bossche Borrel, frisdrank en gezelligheid.


choco loca party


Met 1 persoon of meer?

Daarvoor bieden wij elke dag om 11 uur een Choco Loca Workshop Party aan. Tijdens deze workshop kun je kiezen voor de Bossche Bol Lol van 1u of 2u of een ander uitje. We mixen hierbij de groepjes tot een grote gezellige groep. Deze is zonder wandeling. Liever met wandeling? Dan is er de Inloopworkshop met wandeling de 1e, 2e en 3e zondag van de maand om 12:00 uur.


Met 6 personen of meer?

Dan krijg jij een privé uitje, deze kan elke dag op welke tijd jullie voorkeur heeft. Hierbij kun je kiezen uit welk uitje jouw hartje maar begeert. Bij elk privé uitje word je opgehaald door Tante Annie of haar Guapa's. Na de intro loop je samen naar Choco Loca, terwijl ze je van alles over de stad vertellen. Mocht je hier geen zin in hebben, is het ook mogelijk om zonder wandeling te doen en heb je meer tijd in de workshopruimte! Dit uitje wordt helemaal op maat gemaakt speciaal voor jouw groep.

 

Bossche Bol Lol bij Choco Loca

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.. Onder leiding van Tante Annie OF/EN met een van de andere loca Guapa's & Guapo's ga je de geheimen van deze ultieme Sjčkelade Bol ontdekken.

 

We beginnen de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... we verklappen de geschiedenis van de Bossche Bol! We lopen samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen vertellen we jullie op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch!


Bossche bol lol


Eenmaal bij Choco Loca proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (ChocoDipDance) daarna de ambachtelijk SlagroomBattle, en spuit de Bossche bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... zorgen wij voor een winnaar en proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bossche Bol Lol €26,50

Choco party €26,50

Te Gekke wandeling! €22,50

Schilderen met chocolade €39,-

Bossche Bollen Tocht €41,-

Choco Happy Day €42,-

Beeldhouwen met chocolade €42,-

BonBon feestje €32,50

BonBon Lollipop €39,-

Choco Drip cake maken €42,-

 


0 Recensies over Choco Loca

Hoeveel sterren geef jij Choco Loca?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Choco Loca te melden