Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies De Bever Verhuur

Gemiddelde

2.8 van 5 sterren / 5 recensies

Boogerd schreef:

Trust Score:

24-10-2023

"Tandems zijn super gezellig"

Van het weekend tandems gehuurd. Ze zagen er goed uit en fietste prima. Het sturen was wel even wennen. De omgeving was echt prachtig en fietsvriendelijk. Samen op zo'n tandem door de omgeving is echt super gezellig.


Lies schreef:

Trust Score:

20-10-2023

"Geweldige en vooral unieke ervaring"

Met mijn gezin (2 kids) een Lopfits gehuurd. Dit is lopen op een soort loopband om vooruit te komen op de fiets. Nogal spannend de eerste keer dus we konden even rustig uitproberen. Na de vriendelijke uitleg zijn we lekker wandelend op de fiets op pad gegaan. Genoten!


Paula schreef:

Trust Score:

17-04-2022

"Afzetters"

13 lopifits gehuurd. Volgens de man die ons uitleg gaf kon je ook een e-bike nemen als je het niet aandurfde op de openbare weg. 7 gingen op de e-bike. Bij terugkomst moesten we €7,50 per fiets bij betalen!!!! Dit terwijl we al €34,- voor die lopifits betaald hadden voor twee uur. Belachelijk, wij komen hier niet meer, afzetters

Reactie van Bever Verhuur

02-05-2022

Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Enige toelichting is op zijn plaats. In onze algemene voorwaarden staat vermeld dat - wanneer je besluit om een ander vervoermiddel te nemen dan geboekt - er € 7,50 wijzigingskosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij om een aantal redenen: 1. de geboekte vervoermiddelen zijn voor je klaargezet en kunnen niet door iemand anders geboekt worden 2. je krijgt uitleg en mag proefrijden op het geboekte vervoermiddel 3. wanneer je besluit te wisselen, moet een nieuw vervoermiddel gepakt worden en hiervoor geven we weer uitleg 4. het geboekte vervoermiddel gaat die dag niet weg en moet weer gestald worden Volledigheidshalve vermelden we erbij dat we vanuit coulance niet eens alle 7 gewisselde vervoermiddelen hebben doorberekend.


Maria schreef:

Trust Score:

13-07-2021

"Respectloos"

Onsympathieke man die ontzettend bot reageert op zijn klanten. Ik kom hier nooit meer terug

Reactie van Bever Verhuur

26-07-2021

Vervelend dat je het zo ervaren hebt. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan en het is niet onze bedoeling om onbeleefd of respectloos te zijn.


mirjam schreef:

Trust Score:

14-06-2021

"Segways niet doen"

Echt een slecht bedrijf.. de eigenaar is heel onvriendelijk en maakt kinderen bang. hij loopt keihard te schreeuwen wanneer ze op een segway staan.. gevolg: huilende kinderen..

Reactie van Bever Verhuur

11-07-2021

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. We kunnen ons de situatie zelf niet voor de geest halen. Het enige wat we ons kunnen voorstellen wat gebeurd zou kunnen zijn is dat de kinderen op een segway zijn gaan staan die niet gehuurd was en die als voorbeeld neergezet is. Wanneer kinderen hierop klimmen bestaat de kans dat ze vallen en dat ze zich bezeren en het vervoermiddel beschadigen. Een geroepen waarschuwing kan dan inderdaad schrik veroorzaken bij de kinderen. Natuurlijk niet leuk dat jouw kinderen daardoor moeten huilen, maar wellicht kun je vanuit ons oogpunt (ter bescherming van jouw kinderen en onze spullen) begrijpen dat er geroepen is. We hadden het prettig gevonden als je ons ter plaatse meteen aangesproken had over deze situatie, dan hadden we het wellicht kunnen oplossen.


  Plaats beoordeling

  Terug naar De Bever Verhuur


Klik hier om onjuiste gegevens van De Bever Verhuur te melden