Recensies De Bever Verhuur

Gemiddelde

1.2 van 5 sterren / 5 recensies

Paula schreef:

17-04-2022

"Afzetters"

13 lopifits gehuurd. Volgens de man die ons uitleg gaf kon je ook een e-bike nemen als je het niet aandurfde op de openbare weg. 7 gingen op de e-bike. Bij terugkomst moesten we €7,50 per fiets bij betalen!!!! Dit terwijl we al €34,- voor die lopifits betaald hadden voor twee uur. Belachelijk, wij komen hier niet meer, afzetters

# Reactie Bever Verhuur:
Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Enige toelichting is op zijn plaats. In onze algemene voorwaarden staat vermeld dat - wanneer je besluit om een ander vervoermiddel te nemen dan geboekt - er € 7,50 wijzigingskosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij om een aantal redenen:
1. de geboekte vervoermiddelen zijn voor je klaargezet en kunnen niet door iemand anders geboekt worden
2. je krijgt uitleg en mag proefrijden op het geboekte vervoermiddel
3. wanneer je besluit te wisselen, moet een nieuw vervoermiddel gepakt worden en hiervoor geven we weer uitleg
4. het geboekte vervoermiddel gaat die dag niet weg en moet weer gestald worden
Volledigheidshalve vermelden we erbij dat we vanuit coulance niet eens alle 7 gewisselde vervoermiddelen hebben doorberekend.


Maria schreef:

13-07-2021

"Respectloos"

Onsympathieke man die ontzettend bot reageert op zijn klanten.
Ik kom hier nooit meer terug

# Reactie Bever Verhuur:
Vervelend dat je het zo ervaren hebt. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan en het is niet onze bedoeling om onbeleefd of respectloos te zijn.


mirte schreef:

06-07-2021

"Niet de moeite waard"

Helaas hele slechte Service

# Reactie Bever Verhuur:
Jammer dat je niet meer informatie geeft, we kunnen nu helaas niet herleiden wat er precies gebeurd is.


mirjam schreef:

14-06-2021

"Segways niet doen"

Echt een slecht bedrijf.. de eigenaar is heel onvriendelijk en maakt kinderen bang. hij loopt keihard te schreeuwen wanneer ze op een segway staan.. gevolg: huilende kinderen..

# Reactie Bever Verhuur:
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt.
We kunnen ons de situatie zelf niet voor de geest halen. Het enige wat we ons kunnen voorstellen wat gebeurd zou kunnen zijn is dat de kinderen op een segway zijn gaan staan die niet gehuurd was en die als voorbeeld neergezet is. Wanneer kinderen hierop klimmen bestaat de kans dat ze vallen en dat ze zich bezeren en het vervoermiddel beschadigen. Een geroepen waarschuwing kan dan inderdaad schrik veroorzaken bij de kinderen.
Natuurlijk niet leuk dat jouw kinderen daardoor moeten huilen, maar wellicht kun je vanuit ons oogpunt (ter bescherming van jouw kinderen en onze spullen) begrijpen dat er geroepen is.
We hadden het prettig gevonden als je ons ter plaatse meteen aangesproken had over deze situatie, dan hadden we het wellicht kunnen oplossen.


Frans Kerstens schreef:

14-05-2021

"Slechte service"

Brutale vrouw achter de balie en respectloze oude man die de fiets klaar maakt.. wat een slechte Service

# Reactie Bever Verhuur:
Wat vervelend dat je de service als slecht ervaren hebt. Wij doen dagelijks ons best om iedereen naar eer en geweten te helpen en krijgen daar regelmatig complimenten over.


  Plaats beoordeling

  Terug naar De Bever Verhuur


Klik hier om onjuiste gegevens van De Bever Verhuur te melden