De Bever Verhuur

(1.2/5)  5 recensies

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp.


Rijden met dit futuristische, elektrische vervoermiddel is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het besturen van een Segway® PT is met geen enkel ander voertuig te vergelijken. De Segway PT is schoon, wendbaar en multi inzetbaar. Doordat het bijna geen geluid maakt (elektrische aandrijving) kun je nog beter genieten van de prachtige omgeving. Iedereen kan binnen enkele minuten de besturing van een Segway PT leren zodat het rijden voor vrijwel iedereen toegankelijk is.Geef gas! Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e-scooter in beweging. De geruisloze beleving op de e-scooter kan beginnen. Zweef muisstil over het asfalt, voel de wind door je haren en ontdek de pure natuur. Als je aan komt rijden bent je zo stil met de e-scooter dat konijnen, vogels en fazanten gewoon blijven zitten. Ga op avontuur door de paden in het duinlandschap. Dan ontdekt je plekken op Goeree-Overflakkee en/of Schouwen-Duiveland waar je met de auto echt niet had kunnen komen.Cartoonisten noemen dit de ‘hamsterfiets’, wij dopen dit om tot de ‘Beverfiets’. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen.


Tandem


Als enige op de zuidelijke eilanden verhuren ze hier ook mindervalide fietsen en bezorgen die eventueel op locatie op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Dit doen ze voor iedereen: bedrijven, zorginstellingen, particulieren, dagrecreanten, vakantiegasten, aan iedereen die (tijdelijk) mindervalide is en eropuit wil, alleen of met meerdere mensen. Door het brede aanbod van verschillende fietsen hebben ze voor nagenoeg iedereen een passende fiets.


Voor fietsverhuur ben je bij De Bever Verhuur aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan fietsen in de regio en aanverwante vervoermiddelen kun je zorgeloos genieten van de prachtige omgeving. In Ouddorp - en natuurlijk op de Kop van Goeree - liggen vele fietspaden en voeren de prachtige routes je langs de kustlijn, door de duinen en de natuur.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Januari, februari, maart, november en december

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 17:00 uur


April en oktober

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 19:00 uur


Mei, juni en september

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30 uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 20:00 uur


Juli en augustus

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30 uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 20:00 uur


Zondag de gehele dag gesloten, gehuurde vervoermiddelen mogen dan wel teruggebracht worden.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dames of heren fiets vanaf €18,00 p.p.

Kinderfietsen (indien gewenst inclusief kinderhelm) vanaf €14,00 p.p.

Tandems vanaf €30,00 p.p.

Bakfietsen vanaf €30,00 p.p.

E-bikes vanaf €24,00 p.p.


Lopifits vanaf €35,00 p.p.

Mindervalide fiets vanaf €15,00 p.p.

Segway® vanaf €80,00 p.p.

E-scooter vanaf €55,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over De Bever Verhuur

(Pagina 1 van 1)

 

"Afzetters"

Paula   -   17-04-2022

17-04-2022

Reageer op deze review

"Afzetters"

13 lopifits gehuurd. Volgens de man die ons uitleg gaf kon je ook een e-bike nemen als je het niet aandurfde op de openbare weg. 7 gingen op de e-bike. Bij terugkomst moesten we €7,50 per fiets bij betalen!!!! Dit terwijl we al €34,- voor die lopifits betaald hadden voor twee uur. Belachelijk, wij komen hier niet meer, afzetters # Reactie Bever Verhuur: Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Enige toelichting is op zijn plaats. In onze algemene voorwaarden staat vermeld dat - wanneer je besluit om een ander vervoermiddel te nemen dan geboekt - er € 7,50 wijzigingskosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij om een aantal redenen: 1. de geboekte vervoermiddelen zijn voor je klaargezet en kunnen niet door iemand anders geboekt worden 2. je krijgt uitleg en mag proefrijden op het geboekte vervoermiddel 3. wanneer je besluit te wisselen, moet een nieuw vervoermiddel gepakt worden en hiervoor geven we weer uitleg 4. het geboekte vervoermiddel gaat die dag niet weg en moet weer gestald worden Volledigheidshalve vermelden we erbij dat we vanuit coulance niet eens alle 7 gewisselde vervoermiddelen hebben doorberekend.

Lees verder  


"Respectloos"

Maria   -   13-07-2021

13-07-2021

Reageer op deze review

"Respectloos"

Onsympathieke man die ontzettend bot reageert op zijn klanten. Ik kom hier nooit meer terug # Reactie Bever Verhuur: Vervelend dat je het zo ervaren hebt. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan en het is niet onze bedoeling om onbeleefd of respectloos te zijn.

Lees verder  


"Niet de moeite waard"

mirte   -   06-07-2021

06-07-2021

Reageer op deze review

"Niet de moeite waard"

Helaas hele slechte Service # Reactie Bever Verhuur: Jammer dat je niet meer informatie geeft, we kunnen nu helaas niet herleiden wat er precies gebeurd is.

Lees verder  


"Segways niet doen"

mirjam   -   14-06-2021

14-06-2021

Reageer op deze review

"Segways niet doen"

Echt een slecht bedrijf.. de eigenaar is heel onvriendelijk en maakt kinderen bang. hij loopt keihard te schreeuwen wanneer ze op een segway staan.. gevolg: huilende kinderen.. # Reactie Bever Verhuur: Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. We kunnen ons de situatie zelf niet voor de geest halen. Het enige wat we ons kunnen voorstellen wat gebeurd zou kunnen zijn is dat de kinderen op een segway zijn gaan staan die niet gehuurd was en die als voorbeeld neergezet is. Wanneer kinderen hierop klimmen bestaat de kans dat ze vallen en dat ze zich bezeren en het vervoermiddel beschadigen. Een geroepen waarschuwing kan dan inderdaad schrik veroorzaken bij de kinderen. Natuurlijk niet leuk dat jouw kinderen daardoor moeten huilen, maar wellicht kun je vanuit ons oogpunt (ter bescherming van jouw kinderen en onze spullen) begrijpen dat er geroepen is. We hadden het prettig gevonden als je ons ter plaatse meteen aangesproken had over deze situatie, dan hadden we het wellicht kunnen oplossen.

Lees verder  


"Slechte service"

Frans Kerstens   -   14-05-2021

14-05-2021

Reageer op deze review

"Slechte service"

Brutale vrouw achter de balie en respectloze oude man die de fiets klaar maakt.. wat een slechte Service # Reactie Bever Verhuur: Wat vervelend dat je de service als slecht ervaren hebt. Wij doen dagelijks ons best om iedereen naar eer en geweten te helpen en krijgen daar regelmatig complimenten over.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Bever Verhuur?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Bever Verhuur te melden