De Bever Verhuur

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp.


Rijden met dit futuristische, elektrische vervoermiddel is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het besturen van een Segway® PT is met geen enkel ander voertuig te vergelijken. De Segway PT is schoon, wendbaar en multi inzetbaar. Doordat het bijna geen geluid maakt (elektrische aandrijving) kun je nog beter genieten van de prachtige omgeving. Iedereen kan binnen enkele minuten de besturing van een Segway PT leren zodat het rijden voor vrijwel iedereen toegankelijk is.Geef gas! Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e-scooter in beweging. De geruisloze beleving op de e-scooter kan beginnen. Zweef muisstil over het asfalt, voel de wind door je haren en ontdek de pure natuur. Als je aan komt rijden bent je zo stil met de e-scooter dat konijnen, vogels en fazanten gewoon blijven zitten. Ga op avontuur door de paden in het duinlandschap. Dan ontdekt je plekken op Goeree-Overflakkee en/of Schouwen-Duiveland waar je met de auto echt niet had kunnen komen.Cartoonisten noemen dit de ‘hamsterfiets’, wij dopen dit om tot de ‘Beverfiets’. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen.


Tandem


Als enige op de zuidelijke eilanden verhuren ze hier ook mindervalide fietsen en bezorgen die eventueel op locatie op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Dit doen ze voor iedereen: bedrijven, zorginstellingen, particulieren, dagrecreanten, vakantiegasten, aan iedereen die (tijdelijk) mindervalide is en eropuit wil, alleen of met meerdere mensen. Momenteel hebben ze een driewielerfiets, een duofiets, een bakfiets en een kind-oudertandem. Deze zijn zowel gewoon als elektrisch ondersteund zodat je er samen op uit kunt met je familie, vrienden en/of kennissen. Ook hebben ze een elektrisch ondersteunde rolstoelfiets.


Fietsverhuur in Ouddorp Voor fietsverhuur ben je bij De Bever Verhuur aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan fietsen in de regio en aanverwante vervoermiddelen kun je zorgeloos genieten van de prachtige omgeving. In Ouddorp - en natuurlijk op de Kop van Goeree - liggen vele fietspaden en voeren de prachtige routes je langs de kustlijn, door de duinen en de natuur.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

In de wintermaanden (november t/m maart):

Maandag t/m vrijdag zo veel mogelijk op afspraak/reservering

Zaterdag 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 18:00 uur


In het seizoen (april t/m oktober):

Maandag t/m zaterdag 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:30 uur

Vervoermiddelen terugbrengen kan tot 19:00 uur


Zondag de gehele dag gesloten, gehuurde vervoermiddelen mogen dan wel teruggebracht worden

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dames of heren fiets €15,00 per dag en €7,00 voor een dag extra.

Tandems vanaf €26,00

Mountainbikes vanaf €22,00

Vrolijke fietsen vanaf €15,00

Bakfietsen vanaf €36,00

E-bikes vanaf €18,00


Lopifit 4 uur €36,-

Lopifit 8 uur €42,-

Lopifit 12 uur €48,-


Mindervalide fiets van €12,00 tot €76,00

Segway® vanaf €64,50

E-scooter vanaf €40,00

 


0 Recensies over De Bever Verhuur

Hoeveel sterren geef jij De Bever Verhuur?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Bever Verhuur te melden