De Bever Verhuur

(3.2/5)  6 recensies

Dagje uit De Bever Verhuur

Bever Verhuur in Ouddorp staat bekend om de hoogste kwaliteit in verhuur en moderne entertainment. De talloze overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Ouddorp en de omliggende gebieden.


Het rijden met dit futuristische, elektrische vervoermiddel is een onvergetelijke ervaring. Het besturen van een Segway® PT is uniek en niet te vergelijken met enig ander voertuig. De Segway PT is milieuvriendelijk, wendbaar en uiterst veelzijdig. Dankzij de vrijwel geruisloze elektrische aandrijving kun je des te meer genieten van de prachtige omgeving. Het aanleren van de bediening van een Segway PT duurt slechts enkele minuten, waardoor vrijwel iedereen in staat is om te genieten van deze rijervaring.Geef gas! Met een simpele beweging van je rechterhand breng je de EMCO e-scooter in beweging. De stille sensatie van het rijden op een e-scooter begint. Zweef geluidloos over het gladde asfalt, voel de wind door je haren en omarm de ongerepte natuur. Wanneer je nadert, ben je zo stil op de e-scooter dat konijnen, vogels en fazanten rustig blijven zitten. Verken de kronkelende paden door het duinlandschap en ontdek verborgen plekjes op Goeree-Overflakkee en/of Schouwen-Duiveland waar je met een auto simpelweg niet zou kunnen komen.


Cartoonisten verwijzen naar dit unieke voertuig als de 'hamsterfiets', maar bij ons noemen we het trots de 'Beverfiets'. De Lopifit is een bijzondere combinatie van een fiets, step en loopband, met in totaal 6 versnellingen om de snelheid op peil te houden. Bij De Bever Verhuur bieden we exclusief de mogelijkheid om dit voertuig te huren en kun je ook deelnemen aan diverse begeleide tours.


Tandem


Als enige op de zuidelijke eilanden bieden ze hier ook de verhuur van mindervalide fietsen, die ze indien nodig op locatie op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden bezorgen. Dit serviceaanbod is beschikbaar voor een breed publiek, waaronder bedrijven, zorginstellingen, particulieren, dagrecreanten, vakantiegasten, en iedereen die (tijdelijk) mindervalide is en van uitstapjes wil genieten, alleen of in gezelschap. Dankzij het diverse assortiment aan fietsen hebben ze voor vrijwel iedereen een geschikte fiets beschikbaar.


Voor fietsverhuur ben je bij De Bever Verhuur aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan fietsen in de regio, evenals verwante vervoermiddelen, kun je zorgeloos genieten van de prachtige omgeving. In Ouddorp - en natuurlijk op de Kop van Goeree - zijn er tal van fietspaden en schitterende routes die je langs de kustlijn, door de duinen en de natuur voeren.

 

 

Openingstijden

Januari, februari, maart, november en december

Maandag t/m vrijdagmorgen alleen op afspraak

Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur


April, mei, september en oktober

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30 uur

Vervoersmiddelen terugbrengen kan tot 19:00 uur


Juni, juli en augustus

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30 uur

Vervoersmiddelen terugbrengen kan tot 20:00 uur


Zondag de gehele dag gesloten. Inleveren vervoersmiddel kan tot 20:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Dames of heren fiets vanaf €18,00 p.p.

Kinderfietsen (indien gewenst inclusief kinderhelm) vanaf €14,00 p.p.

Tandems vanaf €30,00 p.p.

Bakfietsen vanaf €30,00 p.p.

E-bikes vanaf €24,00 p.p.


Lopifits vanaf €35,00 p.p.

Mindervalide fiets vanaf €15,00 p.p.

Segway® vanaf €80,00 p.p.

E-scooter vanaf €55,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over De Bever Verhuur

Genieten in het zonnetje

Jolien   -   01-05-2024

01-05-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Genieten in het zonnetje

Eindelijk weer wat zon in Nederland dus wij gingen gelijk op pad! We hebben een prachtige route afgelegd en enorm genoten. Slechtste punt was de bewolking die op een gegeven moment even voor de zon kwam. Service en de fietsen zijn allemaal top. Tot de volgende keer

Lees Verder  


Tandems zijn super gezellig

Boogerd   -   24-10-2023

24-10-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Tandems zijn super gezellig

Van het weekend tandems gehuurd. Ze zagen er goed uit en fietste prima. Het sturen was wel even wennen. De omgeving was echt prachtig en fietsvriendelijk. Samen op zo'n tandem door de omgeving is echt super gezellig.

Lees Verder  


Geweldige en vooral unieke ervaring

Lies   -   20-10-2023

20-10-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Geweldige en vooral unieke ervaring

Met mijn gezin (2 kids) een Lopfits gehuurd. Dit is lopen op een soort loopband om vooruit te komen op de fiets. Nogal spannend de eerste keer dus we konden even rustig uitproberen. Na de vriendelijke uitleg zijn we lekker wandelend op de fiets op pad gegaan. Genoten!

Lees Verder  


Afzetters

Paula   -   17-04-2022

17-04-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Afzetters

13 lopifits gehuurd. Volgens de man die ons uitleg gaf kon je ook een e-bike nemen als je het niet aandurfde op de openbare weg. 7 gingen op de e-bike. Bij terugkomst moesten we €7,50 per fiets bij betalen!!!! Dit terwijl we al €34,- voor die lopifits betaald hadden voor twee uur. Belachelijk, wij komen hier niet meer, afzetters

Lees Verder  

Reactie van Bever Verhuur

02-05-2022

Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Enige toelichting is op zijn plaats. In onze algemene voorwaarden staat vermeld dat - wanneer je besluit om een ander vervoermiddel te nemen dan geboekt - er € 7,50 wijzigingskosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij om een aantal redenen: 1. de geboekte vervoermiddelen zijn voor je klaargezet en kunnen niet door iemand anders geboekt worden 2. je krijgt uitleg en mag proefrijden op het geboekte vervoermiddel 3. wanneer je besluit te wisselen, moet een nieuw vervoermiddel gepakt worden en hiervoor geven we weer uitleg 4. het geboekte vervoermiddel gaat die dag niet weg en moet weer gestald worden Volledigheidshalve vermelden we erbij dat we vanuit coulance niet eens alle 7 gewisselde vervoermiddelen hebben doorberekend.


Respectloos

Maria   -   13-07-2021

13-07-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Respectloos

Onsympathieke man die ontzettend bot reageert op zijn klanten. Ik kom hier nooit meer terug

Lees Verder  

Reactie van Bever Verhuur

26-07-2021

Vervelend dat je het zo ervaren hebt. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan en het is niet onze bedoeling om onbeleefd of respectloos te zijn.


Hoeveel sterren geef jij De Bever Verhuur?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

De Bever Verhuur

Dijkstelweg 12
3253TB Ouddorp
Provincie Zuid-Holland

0187-769033

Klik hier om onjuiste gegevens van De Bever Verhuur te melden