Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kabouterbos Nunspeet

Gemiddelde

3.8 van 5 sterren / 5 recensies

Daphne schreef:

Trust Score:

21-08-2021

"Heel erg leuk om te spelen, helaas zeer matig eten."

Speeltuin is heel erg leuk, onze zoon heeft zich uitstekend vermaakt. Het eten is helaas zeer matig.


Anne schreef:

Trust Score:

19-07-2014

Erg leuk. Eerst binnen de kabouterhut bekeken en toen de wandeling gemaakt. Aan de hand van de kabouters de route gevolgd, het was een wedstrijd voor de kids wie het eerste de kabouter zag. Ook de uitkijktoren beklommen.


Willemieke schreef:

Trust Score:

06-08-2013

En het is erg handig zo naast het station. Twee leuke dingen in 1. En een grote speeltuin erbij!


brigit bisschop schreef:

Trust Score:

03-06-2013

Wij zijn met ons nichtje en vrienden met hun zoon gezellig een ochtendje naar het kabouterbos geweest! Kinderen hebben zich prima vermaakt! S'middags lekker gegeten! Pannekoeken zijn een aanrader! Dit dagje is zeker een aanrader!


esther schreef:

Trust Score:

07-04-2012

Leuk en leerzaam initiatief van het staatsbosbeheer, eerst binnen alle mooie dingen bekijken en dan de kaboutermuts op voor een lekkere wandeling door het bos. Voordeel is dat er twee routes zijn, beide zijn prima te doen voor kleine kinderen, maar de ene route is ideaal voor kinderwagens, rolstoelen e.d.. Kinderen lopeen van kabouter naar kabouter en kunnen aan de hand van de speurtocht vragen beantwoorden.
Leuk, ontspannen uitje voor jong en oud


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kabouterbos Nunspeet


Klik hier om onjuiste gegevens van Kabouterbos Nunspeet te melden