Agenda PreHistorisch Dorp

Vikingfestival

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Ben jij klaar voor Vikingfest, van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei 2023? Met Pinksteren komen er ruim 200 Vikingen naar het preHistorisch Dorp! Ontmoet handelaren, vechters, ambachtslieden en complete Vikinggezinnen. Bemachtig nu al je plek voor dit bijzondere evenement!


In het pinksterweekend ziet het preHistorisch Dorp er heel anders uit: je loopt overal Vikingen tegen het lijf en waant je zo in de vroege middeleeuwen. Er zijn niet alleen vechters, maar ook veel ambachtslieden die je laten zien hoe de Vikingen vroeger hun waar maakten. Maak nieuwe Vikingvrienden en dompel je onder in een weekend vol avontuur en historie!
Ervaar de unieke sfeer van 1300 jaar geleden op onze markt! Dit jaar vind je verspreid over het museum tientallen bijzondere handelaren. Zo is er een smid met mooi smeedwerk, messen, bijlen en meer. Of ga naar de sieradenmaker voor prachtige sieraden van goud, zilver en brons. Je maakt je accessoires compleet met handgemaakte glaskralen. Ook voor kleding is er genoeg te vinden: handgemaakte schoenen, handgesponnen en handgeweven stoffen en nog veel meer.


Kom je langs met kleine kinderen? Stop dan zeker even bij het kraampje vol kinderspeelgoed! Bij de meeste kraampjes van Vikingfest betaal je met cash. Op het terrein is geen pinautomaat aanwezig om geld op te nemen, zorg er dus voor dat je vooraf geldt hebt gepind.


Datum: Pinksterweekend (zaterdag 27 t/m maandag 29 mei 2023)

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur

Prijs: Online voorverkoop t/m 26 mei €16,00, vanaf 27 mei uitsluitend aan de kassa zolang de voorraad strekt: €17,50

Gratis voor kinderen t/m 3 jaar, reservering hiervoor is verplicht, Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 4,50.

Kaartverkoop: Online en aan de kassa op de dag zelf, zolang de voorraad strekt. Er is een maximale bezoekerscapaciteit van 1750 bezoekers per dag, op = op.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van PreHistorisch Dorp te melden