Agenda PreHistorisch Dorp

Heksia

Vind plaats 23-09-2023 t/m 24-09-2023

 

Hekserij leeft! Kom tijdens Mabon, op 23 & 24 september naar Heksia in het preHistorisch Dorp. Dompel je onder in de magische wereld van heksen en heidenen met workshops, kraampjes, live muziek, lezingen, demonstraties, dans, ambachten en nog veel meer… er is plaats voor maximaal 1.500 bezoekers per dag, dus op = ook echt op!


Het festival Heksia is al enkele jaren op rij een bron van energie voor iedereen die zich verbonden voelt met de rituelen van vroeger én voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de magische wereld van heksen en heidenen. Laat je ook dit jaar weer meevoeren naar deze magische wereld. In het weekend van 23 & 24 september staat je van alles te wachten tijdens een veelzijdig festival vol magie.


Laat je verrassen door magische rituelen van vroeger


Wat wil jij beleven? Ontmoet verschillende ambachtslieden, handelaren en bijzondere heksen. Bekijk historische ambachten in de eeuwenoude hoeves en boerderijen en struin langs unieke heksenobjecten zoals kruiden, schilderingen, boeken en meer. Er is aandacht voor oude en nieuwe heksen, echte heksen en heksen uit de literatuur- en filmwereld.


Datum: zaterdag 23 & zondag 24 september 2023

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur

Prijs: €17,50, €16,00 in online voorverkoop. Toeslag voor Museumkaarthouders: €4,50. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Vooraf reserveren is verplicht!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van PreHistorisch Dorp te melden