Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies KidsPlaza Vught

Gemiddelde

2 van 5 sterren / 3 recensies

Paula schreef:

Trust Score:

06-09-2023

"Heel leuk kinderfeestje"

Mijn kleindochter vierde hier haar verjaardagsfeestje.
De dames gingen heel leuk met de kinderen om. Alles was goed geregeld ondanks het personeelstekort. Het is de verantwoording van de ouders zelf om hun kinderen in de gaten te houden en niet van het personeel. Die hebben het al druk genoeg. De kinderen vonden het geweldig en hebben genoten. Een tevreden oma.


Kiriwenno schreef:

Trust Score:

01-07-2023

"Waardeloos"

Waardeloos, horeca is zwaar onderbezet ( een heel lieve vrouw die alles in haar eentje moet bolwerken, net zoals de dame in de keuken). Geen enkel toezicht, rommelig en de sfeer is slecht( oudere kinderen met een grote mond, ouders die geen actie ondernemen op wangedrag. Kortom, een hele slechte beleving alweer. En dan heb ik het alleen maar over kidsplaza, want zwemlessen zijn hier ook K. De instructeurs zijn top, maar laco is k met P.


DAJ schreef:

Trust Score:

05-05-2023

"Te druk en foutief geïnformeerd "

We zijn nu al voor een tweede keer omgedraaid toen we aankwamen vanwege de lange wachtrij. Tien min voor vertrek geïnformeerd naar de drukte, telefonisch verzekerd dat ze niet vol zaten en we gewoon konden komen en vervolgens sta je dan toch weer in een lange wachtrij. Voor ons geen Kdisplaza Vught meer!


  Plaats beoordeling

  Terug naar KidsPlaza Vught


Klik hier om onjuiste gegevens van KidsPlaza Vught te melden