KidsPlaza Vught

(2/5)  3 recensies

Dagje uit KidsPlaza Vught

KidsPlaza heeft de leukste binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot 13 jaar én hun ouders! In de speeltuinen in Helmond en Vught beleef je de leukste avonturen op de coolste speeltoestellen! Klimmen, springen, glijden en racen, het kan allemaal! Ben jij het snelste van al je vriendjes helemaal bovenin de speeltoestellen en durf jij van de hoogste glijbaan?! Kom ook jouw eigen avonturen beleven bij Kids Plaza!


Ook aan de ouders/verzorgers is gedacht! Geniet op de comfortabele zitgelegenheden en geniet van de uitgebreide horeca mogelijkheden. Smul van de lekkerste verse broodjes of ga voor een lekkere snack voor bij de borrel. Bij KidsPlaza hebben ook de ouders een dagje uit!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9.00 tot 18.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf 1 jaar €7,95

Begeleiders gratis

Peuterochtend €5,50 (ma. t/m vr. voor 11.30 uur en 1 t/m 4 jaar)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over KidsPlaza Vught

Heel leuk kinderfeestje

Paula   -   06-09-2023

06-09-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Heel leuk kinderfeestje

Mijn kleindochter vierde hier haar verjaardagsfeestje. De dames gingen heel leuk met de kinderen om. Alles was goed geregeld ondanks het personeelstekort. Het is de verantwoording van de ouders zelf om hun kinderen in de gaten te houden en niet van het personeel. Die hebben het al druk genoeg. De kinderen vonden het geweldig en hebben genoten. Een tevreden oma.

Lees Verder  


Waardeloos

Kiriwenno   -   01-07-2023

01-07-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Waardeloos

Waardeloos, horeca is zwaar onderbezet ( een heel lieve vrouw die alles in haar eentje moet bolwerken, net zoals de dame in de keuken). Geen enkel toezicht, rommelig en de sfeer is slecht( oudere kinderen met een grote mond, ouders die geen actie ondernemen op wangedrag. Kortom, een hele slechte beleving alweer. En dan heb ik het alleen maar over kidsplaza, want zwemlessen zijn hier ook K. De instructeurs zijn top, maar laco is k met P.

Lees Verder  


Te druk en foutief geïnformeerd

DAJ   -   05-05-2023

05-05-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Te druk en foutief geïnformeerd

We zijn nu al voor een tweede keer omgedraaid toen we aankwamen vanwege de lange wachtrij. Tien min voor vertrek geïnformeerd naar de drukte, telefonisch verzekerd dat ze niet vol zaten en we gewoon konden komen en vervolgens sta je dan toch weer in een lange wachtrij. Voor ons geen Kdisplaza Vught meer!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij KidsPlaza Vught?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

KidsPlaza Vught

Maarten Trompstraat 32
5262VM Vught
Provincie Noord-Brabant

073-656 44 88

Klik hier om onjuiste gegevens van KidsPlaza Vught te melden