Recensies Zwembad De Wetering

Gemiddelde

1 van 5 sterren / 2 recensies

Sabine Daniëls schreef:

13-05-2023

"Zwemles"

Vandaag bij kijkles voor diploma A geweest. Wat een slechte bezetting aan de balie, te dom voor woorden en nog nooit zo'n beroerde badmeester mee gemaakt. En daarvoor sta je zo lang op de wachtlijst en betaal je zoveel geld.


Peperkamp Bart schreef:

12-06-2022

"Teleurstellend personeel"

We kwamen om 15.30 om te zwemmen en hoorde dat t tot 16.00 open was. Prima, dacht ik. Dan maar voor n half uurtje. T kostte 11.70 voor 1 kinderkaartje en 1 volwassenen. Tot m’n verbazing werden om 15.45 alle speeltuigen uit het water gehaald. ‘Want we gaan zo sluiten’ zeiden ze tegen de kinderen; die vervolgens verbaasd keken. Ik wilde bij vertrek uit het zwembad nog n frietje eten en vroeg aan de badmeester tot hoe laat de snackkiosk open was. ‘Precies 16.00, meneer’ zei hij. Om te voorkomen dat als ik om 16.00 zou komen en het niet meer kon, wilde ik om 15.50 alvast bestellen (ging wel van m’n korte zwemtijd af maarja) maar …. ‘het vet was al uit’ . Als ze nou de frituur tot bv 17.00 openhielden zouden alle zwemmers tenminste iets kunnen eten na zo’n tijd spelen.
M’n zoon en ik wilden om 15.50 nog n keer van de glijbaan buiten maar ‘gesloten’ zei de medewerkster die net de kraan had dichtgedraaid van de glijbaan. Binnengekomen wilden we het grote bad in rennen en werden aangesproken door het personeel dat ze zo gingen sluiten. Tssssk! Om 15.55 werd iedereen uit het water gehaald en de douches in gedirigeerd. Lekker klantvriendelijk: maar niet heus


  Plaats beoordeling

  Terug naar Zwembad De Wetering


Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Wetering te melden