Zwembad De Wetering

(1/5)  2 recensies

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! Zwembad De Wetering beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud, zoals een springplank, glijbaan, stoomcabine en peuterbad. Totaal zijn er 2 binnenbaden en een buitenbad dat altijd vanaf medio mei tot september geopend is.


Naast het zwembad bestaat het complex uit een sporthal, een horecagelegenheid, vergaderruimte en een fitness ruimte. De Wetering is daarom de ideale locatie voor uiteenlopende activiteiten: van sportieve activiteiten tot een uitgebreid feest of zakelijke bijeenkomst.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijzwemmen

Zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur

Zondag van 9:30 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 3 jaar gratis

Entree €5,70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


2 Recensies over Zwembad De Wetering

(Pagina 1 van 1)

 

"Zwemles"

Sabine Daniëls   -   13-05-2023

13-05-2023

Reageer op deze review

"Zwemles"

Vandaag bij kijkles voor diploma A geweest. Wat een slechte bezetting aan de balie, te dom voor woorden en nog nooit zo'n beroerde badmeester mee gemaakt. En daarvoor sta je zo lang op de wachtlijst en betaal je zoveel geld.

Lees verder  


"Teleurstellend personeel"

Peperkamp Bart   -   12-06-2022

12-06-2022

Reageer op deze review

"Teleurstellend personeel"

We kwamen om 15.30 om te zwemmen en hoorde dat t tot 16.00 open was. Prima, dacht ik. Dan maar voor n half uurtje. T kostte 11.70 voor 1 kinderkaartje en 1 volwassenen. Tot m’n verbazing werden om 15.45 alle speeltuigen uit het water gehaald. ‘Want we gaan zo sluiten’ zeiden ze tegen de kinderen; die vervolgens verbaasd keken. Ik wilde bij vertrek uit het zwembad nog n frietje eten en vroeg aan de badmeester tot hoe laat de snackkiosk open was. ‘Precies 16.00, meneer’ zei hij. Om te voorkomen dat als ik om 16.00 zou komen en het niet meer kon, wilde ik om 15.50 alvast bestellen (ging wel van m’n korte zwemtijd af maarja) maar …. ‘het vet was al uit’ . Als ze nou de frituur tot bv 17.00 openhielden zouden alle zwemmers tenminste iets kunnen eten na zo’n tijd spelen. M’n zoon en ik wilden om 15.50 nog n keer van de glijbaan buiten maar ‘gesloten’ zei de medewerkster die net de kraan had dichtgedraaid van de glijbaan. Binnengekomen wilden we het grote bad in rennen en werden aangesproken door het personeel dat ze zo gingen sluiten. Tssssk! Om 15.55 werd iedereen uit het water gehaald en de douches in gedirigeerd. Lekker klantvriendelijk: maar niet heus

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Wetering?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Wetering te melden