Agenda Dierenpark de Oliemeulen

Tilburgse Terrarium Dagen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Het laatste weekend van augustus is het weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen; de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland. Het gemoedelijke evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten vindt plaats in een parkeergarage aangesloten bij Dierenpark De Oliemeulen. Wie een bezoek brengt aan de beurs kan tevens gratis naar ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

 

Dierenpark Oliemeulen Tilburgse Terrarium Dagen

 

Standhouders

Verschillende verenigingen zullen klaarstaan om uitleg te geven over hun betreffende vakgebied en al uw vragen te beantwoorden. Hiernaast zijn er diverse hobbyisten aanwezig die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen. Ook winkeliers zullen aanwezig zijn met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terraria, terrariumproducten en diervoeders.

 

Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, slangen- en spinnendemonstraties en uiteraard het bezoek aan ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

 

Tarieven

Bij het betreden van de beurs krijgt u automatisch ook toegang tot het dierenpark. Normale tarieven bedragen €14,00 voor volwassenen, €12,00 voor kinderen en €11,00 voor 65-plussers.

 

Locatie en beurstijden

Adres: Dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg.

Beurstijden: 26 & 27 augustus 2023 van 10:00 tot 16:00 uur.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark de Oliemeulen te melden