Agenda Dierenpark de Oliemeulen

Tilburgse Terrarium Dagen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Reptielenfan? Pak snel je agenda en blokkeer het laatste weekend van augustus, want het is weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen! Maak je klaar voor meters aan stands met terraria en -benodigdheden, nakweek van hobbyisten, voedseldieren en meer, ontmoet mede reptielen fanaten, krijg informatie van verenigingen en loop daarna nog een rondje door ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’; uiteraard inclusief slangen- en spinnendemonstratie en roofvogelshow! Een echte aanrader voor elke dierenfan; jong of oud, groot of klein, reptielenkenner of leek; het maakt niet uit!


Dierenpark de Oliemeulen tilburgse terrarium dagen


Standhouders

Onder andere diverse reptielenverenigingen zullen klaarstaan om uitleg te geven over hun betreffende vakgebied en al uw vragen te beantwoorden. Hiernaast zijn er diverse hobbyisten aanwezig die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen. Ook winkeliers zullen aanwezig zijn met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terraria, terrariumproducten en diervoeders.


Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, slangen- en spinnendemonstraties en uiteraard het bezoek aan ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.


Locatie en beurstijden

Adres: Dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg.

Datum: 26 en 27 augustus 2023


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark de Oliemeulen te melden