Agenda Fashion for Good Museum

Droogbloemen Workshop

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In samenwerking met de prachtige Flowers Powers-boetiek organiseert Fashion For Good een speciaal event in het museum, waarbij schitterende droogboeketten en -kransen zullen worden gemaakt. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de Flowers Powers x Fashion for Good-workshop!


Het is je misschien opgevallen; alle bloemenpracht van de GROW-expositie in het Fashion for Good Museum. Shout out aan Flowers Powers, een prachtige bloemenwinkel met verse én gedroogde bloemen in Amsterdam! De GROW-expositie laat zien hoe natuur, planten, bloemen en fruit een innovatieve rol kunnen spelen in het verduurzamen van de mode-industrie.
En nu is het tijd voor een ware Flowers Powers-workshop… Een gezellige middag waarin jij leert hoe te werken met droogbloemen en een stijlvol droogboeket of -krans maakt om mee naar huis te nemen. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een drankje met wat lekkers. Ook is er de gelegenheid om de GROW-expositie, die draait om nieuwe natuurlijke materialen, in het museum te bekijken.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Fashion for Good Museum te melden