Fashion for Good Museum

(5/5)  1 recensies

Helaas Fashion for Good Museum is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Amsterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Amsterdam.


Bekijk ook:


In dit duurzame modemuseum ontdek je de verhalen achter je kleding. Want waar komt je kleding nu eigenlijk vandaan? Wie heeft het gemaakt? Wat is fast fashion nu precies? En welke nieuwe innovaties gaan de toekomst van de mode-industrie veranderen? Want een ding is zeker, de manier waarop kleding vandaag gemaakt wordt heeft te veel negatieve impact op mens en milieu - en dat kan en moet anders!Het Fashion for Good Museum is een interactief museum met als doel de bezoeker te leren en te inspireren over duurzame mode. Dit gebeurt door de verhalen te vertellen achter de kleren die je draagt en je te laten zien hoe je zelf actie kunt ondernemen en een positieve impact kunt hebben op de mode-industrie. Tijdens een bezoek aan het Museum kom je meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, welke duurzame producten vandaag al op de markt zijn en hoe je die herkent en ervaar je bijzondere mode-innovaties van dichtbij.


In de Good Shop vind je kleding die bewijst dat good fashion nu al verkrijgbaar is. De winkel omvat zorgvuldig samengestelde collecties rond inspirerende thema’s en vertelt precies hoe duurzaam de kledingmerken zijn en hoe zij precies te werk gaan.

 

Openingstijden

Maandag van 11:00 tot 17:00 uur

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen t/m 5 jaar gratis

Jeugd 6 t/m 17 jaar €5,00

Volwassenen €10,00

Volwassenen + rondleiding €15,00

65+ en studenten €7,50

65+ en studenten + Rondleiding €12,50

CJP €6,50

CJP + Rondleiding €11,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Fashion for Good Museum

(Pagina 1 van 1)

 

"Leerzaam en leuk duurzaam mode-uitje"

Anne   -   28-07-2021

28-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leerzaam en leuk duurzaam mode-uitje"

De gids weet erg veel over duurzame mode, er was veel te zien en aan te raken en je kon ook zelf een T-shirt ontwerpen. De shop zag er ook super mooi uit.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Fashion for Good Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Fashion for Good Museum te melden