Agenda Fashion for Good Museum

Clothes Swap @ Fashion for Good museum

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Het is weer tijd voor een kledingruil in het Fashion for Good Museum! Een makkelijke en vooral leuke manier om je garderobe op te frissen met nieuwe (secondhand) items én daarnaast jouw oude items nieuw leven te geven. Goed voor jou, de planeet en je portemonnee!Want to join?

Heb jij kledingstukken die je niet meer draagt? Van die items die al tijden achterin in je kast hangen en je steeds tóch nooit aantrekt? Dat zijn de perfecte items om te swappen!


Verzamel die kledingstukken en breng deze voor 6 april naar het Fashion for Good Museum (Rokin 102, Amsterdam). Voor de kledingstukken die je inlevert ontvang je speciale tokens waarmee je tijdens de Clothes Swap op 7 april andere items kunt ruilen.


Spelregels:

- Alle ingeleverde kleding wordt gecategoriseerd: geel, blauw en rood. Voor ieder item dat je inlevert krijg je een gele token ter waarde van 1 punt (fast fashion brands), een blauwe token ter waarde van 2 punten (mid end brands) of een rode token ter waarde van 3 punten (high end brands). Met deze tokens kun je dan weer nieuwe items "betalen" ter waarde van het aantal punten wat je hebt. Bijvoorbeeld: je kunt 3 gele tokens ruilen voor 3 kledingstukken in de categorie geel of voor 1 kledingstuk uit de rode categorie, omdat die 3 punten waard is.

- Maximaal 5 items inleveren per persoon

- Ondergoed en badkleding worden niet aangenomen

- Kleding moet schoon en gewassen zijn

-Kapotte kleding wordt niet aangenomen

Aanmelden voor de Clothes Swap kan via www.fashionforgood.com/calendar

Ticketprijs €5

Let op! Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar


Wil je ook deel uitmaken van de Good Fashion Movement en bijdragen aan een duurzamere mode-industrie, bezoek dan 's werelds eerste museum over duurzame mode-innovatie aan het Rokin 102 in Amsterdam om te leren wat jij zelf kunt doen of houd onze kalender in de gaten voor meer duurzame mode gerelateerde evenementen!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Fashion for Good Museum te melden