Agenda Fashion for Good Museum

Tips voor een Duurzame Kledingkast

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Is een T-shirt, gemaakt van biologisch katoen, duurzaam? Wat is fast fashion eigenlijk? Kan ik beter vegan leer of echt leer kopen? Wat betekent circulariteit? Gerecycled polyester, is dat duurzaam?


De wereld van duurzame mode is erg complex, maar het Fashion for Good museum helpt je op 30 juni op weg tijdens een interactieve sessie genaamd “Tips voor een Duurzame Kledingkast”. Een leuke en interactieve talk - inclusief quiz én duurzame prijs - om jou te helpen jouw kledingkast te verduurzamen.Leer meer over de industrie, ontdek hoe kleding zo duurzaam mogelijk kan worden gemaakt in een “ideale wereld” en waarom dit zo moeilijk is, maar ook worden tijdens dit event veel tips & tricks gedeeld hoe jij op makkelijke wijze jouw kledingkast duurzamer maakt. Een must-attend event voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie.


  • 18:00 deuren open
  • 18:30 start talk
  • 19:30 einde


Fashion for Good gelooft dat de modeindustrie kan én moet veranderen en is expert in het verspreiden van de juiste kennis hierover. Het museum op het Rokin in Amsterdam vertelt de verhalen achter de kleren die je draagt en hoe je met de juiste keuzes voor die kleren een positieve impact kan hebben op de modeindustrie.


Wil je ook deel uitmaken van de Good Fashion Movement en bijdragen aan een duurzamere mode-industrie, bezoek dan 's werelds eerste museum over duurzame mode-innovatie aan het Rokin 102 in Amsterdam om te leren wat jij zelf kunt doen of houd onze kalender in de gaten voor meer duurzame mode gerelateerde evenementen!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Fashion for Good Museum te melden