Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kids Playground Apeldoorn

Gemiddelde

3 van 5 sterren / 4 recensies

Katja schreef:

Trust Score:

19-03-2017

"Wel leuk, maar denk ik geen tweede keer."

Goed was het personeel en de manier van eten bestellen. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Zelf heb ik mij geërgerd aan de volwassenen die zich niet gedragen. Zoals in het kleintjesverblijf gaan "liggen" met een druipend waterijsje in de hand en op de fietsjes zitten die voor kinderen zjjn tot en met 7 jaar. Dan komen er teveel te grote kinderen in het kleintjesverblijf dat echt het spelen belemmerd van de kleintjes. Jammer. Het personeel let op dat soort dingen echt te weinig. De stuiterbal die je bij de uitgang koopt voor twee euro uit de automaat stuitert niet.


Leonie schreef:

Trust Score:

05-09-2013

Wij zijn hier afgelopen zondag geweest. De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Vriendelijk personeel & leuke animatie. Zeker een aanrader.


Wijnand schreef:

Trust Score:

29-07-2011

Ik ga ook liever naar Ballorig


p.boogerd schreef:

Trust Score:

14-07-2011

Speel gelegenheid is ruim voldoenden geef er een 8 voor. Kwa schoonheid een onvoldoene cijfer een 2 de toiletten waren erg vries nat en plakkerig. Kwa personeel is het onderbezet en zijn te beroerd om elkaar te helpen


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kids Playground Apeldoorn


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Playground Apeldoorn te melden