Kids Playground Apeldoorn

(3/5)  4 recensies

Helaas, Kids Playground Apeldoorn is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Apeldoorn en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Apeldoorn.


Bekijk ook:


Kids Playground is een groot indoor speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich een dag lang kunnen uitleven. De peuterhoek met ballenbak, springkussen en glijbanen is speciaal voor de peuters van 0-4 jaar en hun ouders/begeleiders. De grotere kinderen spelen in uitdagende structuren op diverse niveaus met een ball-lifter, glijbanen, tunnels, trampolines, klimvulkaan en nog veel meer. Daarnaast is er een skelterbaan waar je eindeloos rondjes kunt rijden op coole skelters en crazybikes.

 

Tussen het spelen door kunnen de kinderen dansen in de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend dansfestijn. Daarnaast organiseert het Kids team wekelijks wisselende activiteiten zoals thema-dagen, schminken, spelletjes enz.

 

Het speelparadijs is uitgerust met een ruim en overzichtelijk restaurant waar ouders/begeleiders zich kunnen terugtrekken en genieten van wat lekkers. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren waardoor ouders, samen met het vakkundige team, altijd een oogje in het zeil kunnen houden.

 

Kids Playground is de ideale locatie voor het vieren van kinderfeestjes. Daarnaast is de locatie in Apeldoorn zeer geschikt voor schoolreisjes want u bent nooit afhankelijk van het weer.

 

Gegarandeerd een dag plezier dus tot snel bij Kids Playground!

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10:00 - 18:00 uur.

 

Schoolvakanties :

Elke dag geopend van 10:00 - 18:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Onbeperkt spelen € 7,00 *

Peuterspelen (tot 4 jaar incl. limonade) € 4,00 **

Begeleiders (vanaf 18 jaar) gratis

 

* Kinderen jonger dan 1 jaar zijn gratis als er minimaal 1 betalend kind in de familie zit.

 

** Woe. t/m vrij. bij binnenkomst voor 11:30 uur.

** Niet geldig tijdens schoolvakanties.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Kids Playground Apeldoorn

(Pagina 1 van 1)

 

"Wel leuk, maar denk ik geen tweede keer."

Katja   -   19-03-2017

19-03-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wel leuk, maar denk ik geen tweede keer."

Goed was het personeel en de manier van eten bestellen. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Zelf heb ik mij geërgerd aan de volwassenen die zich niet gedragen. Zoals in het kleintjesverblijf gaan "liggen" met een druipend waterijsje in de hand en op de fietsjes zitten die voor kinderen zjjn tot en met 7 jaar. Dan komen er teveel te grote kinderen in het kleintjesverblijf dat echt het spelen belemmerd van de kleintjes. Jammer. Het personeel let op dat soort dingen echt te weinig. De stuiterbal die je bij de uitgang koopt voor twee euro uit de automaat stuitert niet.

Lees verder  


Leonie   -   05-09-2013

05-09-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn hier afgelopen zondag geweest. De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Vriendelijk personeel & leuke animatie. Zeker een aanrader.

Lees verder  


Wijnand   -   29-07-2011

29-07-2011

Trust Score:

Reageer op deze review

Ik ga ook liever naar Ballorig


p.boogerd   -   14-07-2011

14-07-2011

Trust Score:

Reageer op deze review

Speel gelegenheid is ruim voldoenden geef er een 8 voor. Kwa schoonheid een onvoldoene cijfer een 2 de toiletten waren erg vries nat en plakkerig. Kwa personeel is het onderbezet en zijn te beroerd om elkaar te helpen

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kids Playground Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Playground Apeldoorn te melden