Agenda Nederlands Openluchtmuseum

Winter in het Openluchtmuseum

Vind plaats vandaag t/m 14-01-2024

 

Zweefmolen, rupsbaan, vlooiencircus en paardenderby. Zwieren op de overdekte rolschaatsbaan. Van winterkwaaltjes afkomen. Zien hoe je klompen maakt. Beleef van 2 december 2023 t/m 14 januari 2024 in het Nederlands Openluchtmuseum de winter van toen. Compleet met nostalgische kermis, sfeervolle rolschaatsbaan, lampjes, wintermarkt en meer. Pret voor jong en oud!


Een sfeervol museumpark

Kom in de winterperiode in de kerstsfeer en kom een kijkje bij de ouderwets gezellige wintermarkt op het Zaanse plein. Overal leer, zie, doe en proef je dingen. Er zijn oude ambachten, zoals onze Smederij of de Stroopstokerij en er zijn familieactiviteiten, zoals in de spelletjesschuur in Boerderij Midlum. En misschien hoor je de midwinterhoornblazers nog.Kinderactiviteiten

In het uitgestrekte museumpark barst het van de (kinder)activiteiten. Schaats een rondje, doe de Elfstedentocht en vergeet het Kindererf niet, waar een lichtjesroute je langs verschillende feesten voert, zoals Kerst, Chanoeka en Divali.


Kom schaatsen!

Jong en oud kunnen zich in de Winter in het Openluchtmuseum uitleven op de grote schaatsbaan. De allerkleinste bezoekers kunnen zich uitleven op de krabbelbaan, om het schaatsen een beetje te leren. Even op adem komen? Haal een warme kop chocomel of gl├╝hwein bij de koek-en-zopie kraam.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Nederlands Openluchtmuseum te melden