Proeflessen in Rotterdam

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Heb je nog nooit eerder met ons geskate en lijkt het je leuk om mee te doen met de skateboardles? Geef je dan op voor een gratis proefles! Voor de jeugd zijn er lessen op dinsdag woensdag, zaterdag of zondag. Volwassen kunnen lessen volgen op dinsdag of woensdag. De proeflessen in Rotterdam worden gehouden in Skateland en het Poolcafe


Proeflessen jeugd

De proeflessen zijn geschikt voor alle niveau’s en voor de leeftijden 6 t/m 17 jaar. Tijdens de proefles kan je kosteloos gebruik maken van onze skateboards en bescherming. Een proefles duurt 1 uur. Je kan geen tijdstip kiezen. Wij maken een groepsindeling op basis van niveau en leeftijd. Het tijdstip waarop je les krijgt hangt af van de andere inschrijvingen. Jullie krijgen uiterlijk een dag van tevoren te horen op welk tijdstip de skateles gaat plaatsvinden. De proeflessen zijn alléén bedoeld voor diegene die nooit eerder les bij ons hebben gehad. 



Proeflessen voor volwassenen

Altijd al willen skaten of werk je aan je bucketlist? Of heb je vroeger geskate en wil je de draad weer oppakken? Doe dan mee met een proefles voor volwassenen. De skateboardles is is geschikt voor alle niveau’s en leeftijden (boven de 18). ‘s Avonds is het skatepark speciaal  geopend voor de volwassenles. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je dan in voor de proefles voor volwassenen.


Aanmelden kan via de website van SkateDays


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Skateland Rotterdam te melden