Spellendag - Kids Zomervermaak Assen

Vind plaats 13-07-2024 t/m 13-07-2024

 

 

Het belooft op zaterdag 13 juli een dag vol competitie en plezier te worden tijdens de Spellendag van Kids Zomervermaak Assen, het leukste kinderfestival van Drenthe! Kinderen kunnen meedoen aan spelletjes variƫrend van oud-Hollandse spelletjes tot mega vier op een rij. Op het Creatiefplein kun je je laten schminken, een glittertattoo zetten of veertjes in je haar laten plaatsen. Voor een actieve uitdaging en sportieve spelletjes ben je welkom op het gezellige Sportplein. Check hieronder het programma per plein.


Themaplein - Koopmansplein

Drie-spellen-kubus, Sjoelen XL, Kleine sjoelbak, Oud-Hollandse spelletjes, Mega vier op een rij, Meet & greet en Waterspeelgoed


Sportplein - Brink

Voetballen, Frisbees, Crocket, Badminton, Beachtennis, Tennispaal met bal aan koord, Jeu de palets, Jeu de boules, Pijl en boog soft, Dart met klittenband, Mini-badminton, Slackline, Tekentafel van het Drents Museum en heerlijke loungeplekken voor ouders/verzorgers


Creatiefplein - Ceresplein

Schminken, Glittertattoo zetten en Veertjes in je haar laten zetten


Bouwplein - Gedempte Singel

Lego XL blokken


Muziekplein - Markt

Het muzikale programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Theaterplein - Kop van de Vaart

Ga mee op avontuur in het betoverde bos met het verhaal van Roodkapje! Luister en beleef het avontuur samen met Roodkapje, want het publiek speelt mee! '' Zeg Roodkapje waar ga je heen?'' De shows zijn om 11.00, 13.00 en 15.00 uur, duren 25 minuten en zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Uiteraard zijn jongere of oudere bezoekers ook welkom!


Ontdek meer van het Kids Zomervermaak

Het Kids Zomervermaak Assen is de hele zomer lang van 6 juli t/m 28 augustus. Elke woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 is er volop vermaak in de binnenstad van Assen. Van theater tot springkussens en van muziek tot spelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar het complete programma?


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden