Kids Zomervermaak Assen

Dit evenement is te bezoeken van:
08-07-2023 t/m 02-09-2023

 

Assen is een echte familiestad en hier is elk jaar het leukste kinderfestival van Drenthe: het Kids Zomervermaak! Van 8 juli tot en met 2 september 2023 staan de pleinen van de binnenstad Assen vol met vermaak. Gratis activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Bekijk hieronder het festivalprogramma zodat jij jouw perfecte dagje Assen kunt plannen.Festivalprogramma

Op iedere woensdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur is er een uniek dagprogramma met een eigen thema. Zoals Voetbaldag op 8 juli vol voetbalplezier met een pannaveld en FIFA-toernooi. Of wat dacht je van Animatiedag op 19 juli vol ontmoetingen met Disney prinsessen, knutselactiviteiten en een magische sfeer?
Festivalterrein

Het festivalterrein van het Kids Zomervermaak bestaat uit vijf pleinen in binnenstad van Assen. Elke plein heeft een eigen thema: het Klauterplein met springkussens, het Creatiefplein met kinderworkshops, het Spelplein met spelletjes, het Bouwplein met bouwblokken en het Muziekplein met live muziek. 
Extra tips!

Wat ook zeker de moeite waard is om de bezoeken is het Mega Springkussen Festival op 12 augustus. Op deze dag wordt de stad gevuld met tientallen springkussens! En schrijf zaterdag 2 september maar alvast in je agenda want dan sluit Bartje Bartels, hét boegbeeld van Drenthe, de zomer af met zijn Oudhollandse verjaardagsfeestje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kids Zomervermaak Assen

  • 8 juli t/m 2 september 2023 iedere woensdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur


Mega Springkussen Festival

  • 12 augustus


Bartje Bartels feest

  • 2 september

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kids Zomervermaak Assen

Hoeveel sterren geef jij Kids Zomervermaak Assen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden