Kids Zomervermaak Assen

Dit evenement is te bezoeken van:
02-07-2022 t/m 30-09-2022

 

Er valt de hele zomer veel te beleven tijdens Kids Zomermaak in de binnenstad van Assen. Gratis activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Van springkussens en spelletjes tot creatieve workshops en kindertheatervoorstellingen. En er rijdt ook een gratis pendelbus tussen Assen en omliggende vakantieparken. Assen is het perfecte uitje voor het gezin!Gratis vermaak in de binnenstad van Assen

Van 9 juli tot en met 3 september 2022 is het Kids Zomermaak in Assen. Op iedere woensdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 staan vijf plekken in de binnenstad vol met leuke kinderactiviteiten. Elke plek heeft een eigen thema zoals het Klauterplein vol met springkussens of de Cultuurtuin waar je de kindertheatervoorstellingen vindt.
Extra tips! Wat ook zeker de moeite waard is om de bezoeken is het Mega Springkussen Festival op 13 en 23 juli en 3 augustus. Op deze dagen worden drie van de vijf plekken gevuld met tientallen springkussens! En schrijf zaterdag 3 september maar alvast in je agenda want dan sluit Bartje Bartels, hét boegbeeld van Drenthe, de zomer af met zijn Oudhollandse verjaardagsfeestje.
Pendelbus tussen vakantieparken en de binnenstad van Assen

Zin gekregen in een tripje naar Assen? Rij de hele zomer mee met de pendelbus naar de binnenstad van Assen. De bus rijdt wekelijks en komt langs alle omliggende vakantieparken. Om je wegwijs te maken in de binnenstad worden er gratis welkomtasjes uitgedeeld inclusief een stadsplattegrond met daarop de leukste tips en speciale aanbiedingen. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kids zomervermaak Assen

  • 9 juli t/m 3 september 2022 iedere woensdag en Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur


Mega Springkussen festival:

  • 13 juli
  • 23 juli
  • 3 augustus


Bartje Bartels feest

  • 3 september

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Kids Zomervermaak Assen

Hoeveel sterren geef jij Kids Zomervermaak Assen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden