Escaperoomdag - Kids Zomervermaak Assen

Vind plaats 20-07-2024 t/m 20-07-2024

 

 

Zaterdag 20 juli staat in het teken van mysterie en avontuur met de Escaperoomdag van het Kids Zomervermaak Assen, het leukste kinderfestival van Drenthe! Op het Themaplein staat de escaperoom waar jij uit moet ontsnappen. Verder kun je vandaag heerlijk knutselen op het Creatiefplein, met Lego XL blokken bouwen op het Bouwplein en sportieve spelletjes spelen op het Sportplein. Kom je ook langs?


Themaplein - Koopmansplein

Escaperoom, twister XL, speurtocht en waterspeelgoed


Sportplein - Brink

Lego xl blokken, lego tafels, lego kramen, lego fotobooth, lego blikgooien, waterspeelgoed, haal je bouwdiploma op, voetballen, frisbees, crocket, badminton, beachtennis, tennispaal met bal aan koord, jeu de palets, jeu de boules, pijl en boog soft, dart met klittenband, mini-badminton, slackline, tekentafel van het Drents Museum en heerlijke loungeplekken voor ouders/verzorgers


Creatiefplein - Ceresplein

Tekenen met onzichtbare inkt


Bouwplein - Gedempte Singel

Lego XL blokken


Muziekplein - Markt

Het muzikale programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Theaterplein - Kop van de Vaart

Laat je betoveren door het prachtige verhaal van Sneeuwwitje! Deze middag kan jij de jager zijn die Sneeuwwitje redt, of misschien wel een van de vrolijke dwergen. Kom en speel mee in dit meeslepende sprookje waar iedereen een ster is. De shows zijn om 11.00, 13.00 en 15.00 uur, duren 25 minuten en zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Uiteraard zijn jongere of oudere bezoekers ook welkom!


Ontdek meer van het Kids Zomervermaak

Het Kids Zomervermaak Assen is de hele zomer lang van 6 juli t/m 28 augustus. Elke woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 is er volop vermaak in de binnenstad van Assen. Van theater tot springkussens en van muziek tot spelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar het complete programma?


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden