Bouwdag - Kids Zomervermaak Assen

Vind plaats 24-07-2024 t/m 24-07-2024

 

 

Op woensdag 24 juli is de Bouwdag van het Kids Zomervermaak Assen, het leukste kinderfestival van Drenthe! Op het Themaplein kun je je uitleven met Lego. Bouw indrukwekkende creaties met de XL blokken, speel en ontwerp aan de Lego tafels en doe mee aan het Lego blikgooien. Op het Themaplein haal je ook je bouwdiploma, waarmee je in de Kruisstraat nóg meer bouwactiviteiten kunt beleven. Ga op de foto met een echte vrachtwagen, leer je eigen straatje te leggen en doe mee aan het minikraanspel! Kom langs en beleef een fantastische dag vol bouwplezier.


Themaplein - Koopmansplein

Lego xl blokken, lego tafels, lego kramen, lego fotobooth, lego blikgooien, waterspeelgoed, en haal je bouwdiploma op


Extra bouwactiviteiten - Kruisstraat

Selfie spot met een echte vrachtwagen, straatwerkspel en een minikraanspel


Sportplein - Brink

Voetballen, frisbees, crocket, badminton, beachtennis, tennispaal met bal aan koord, jeu de palets, jeu de boules, pijl en boog soft, dart met klittenband, mini-badminton, slackline, tekentafel van het Drents Museum en heerlijke loungeplekken voor ouders/verzorgers


Creatiefplein - Ceresplein

Legohoofd knutselen


Bouwplein - Gedempte Singel

Lego XL blokken


Muziekplein - Markt

Het muzikale programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Ontdek meer van het Kids Zomervermaak

Het Kids Zomervermaak Assen is de hele zomer lang van 6 juli t/m 28 augustus. Elke woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 is er volop vermaak in de binnenstad van Assen. Van theater tot springkussens en van muziek tot spelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar het complete programma?


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden