Gamedag - Kids Zomervermaak Assen

Vind plaats 27-07-2024 t/m 27-07-2024

 

 

Op zaterdag 27 juli staat volledig in het teken van games op het Kids Zomervermaak Assen, het leukste kinderfestival van Drenthe! Laat jouw skills zien met de Formule 1-videogames op de PlayStation of bij een van de andere te gekke spelletjes. Zin in wat meer actie? Doe dan mee aan een spannend potje lasergamen of archery bunkers! Check hieronder het programma per plein.


Themaplein - Koopmansplein

Formule 1-videogames, lasergame targets (om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur), skytubes, archery bunkers, gatenvoetbal, boksautomaat en waterspeelgoed


Sportplein - Brink

Lego xl blokken, lego tafels, lego kramen, lego fotobooth, lego blikgooien, waterspeelgoed, haal je bouwdiploma op, voetballen, frisbees, crocket, badminton, beachtennis, tennispaal met bal aan koord, jeu de palets, jeu de boules, pijl en boog soft, dart met klittenband, mini-badminton, slackline, tekentafel van het Drents Museum en heerlijke loungeplekken voor ouders/verzorgers


Creatiefplein - Ceresplein

Vliegtuigjes met elastiek maken


Bouwplein - Pomppleintje

Lego XL blokken


Muziekplein - Markt

Het muzikale programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Theaterplein - Kop van de Vaart

Betreed de wereld van Assepoester tijdens de navertelling van dit beroemde sprookje! Maak je klaar om de rol van de prins of de goede fee te spelen en help Assepoester om haar droom waar te maken. De shows zijn om 11.00, 13.00 en 15.00 uur, duren 25 minuten en zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Uiteraard zijn jongere of oudere bezoekers ook welkom!


Ontdek meer van het Kids Zomervermaak

Het Kids Zomervermaak Assen is de hele zomer lang van 6 juli t/m 28 augustus. Elke woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 is er volop vermaak in de binnenstad van Assen. Van theater tot springkussens en van muziek tot spelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar het complete programma?


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden