Agenda Omniversum

Test je ouders op natuurkennis

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Van vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei krijgen kinderen de kans hun ouders op hun natuurkennis te testen bij Omniversum. Daarvoor nemen ze hen na afloop van de grootbeeldfilm Backyard Wilderness mee op een gratis safari in de achtertuin van het Haagse filmtheater. Tickets voor de heerlijke natuurfilm zijn te reserveren via www.omniversum.nl.

 

Vinden je ouders dat je te vaak op je mobiel zit en dat je meer naar buiten moet gaan? Nu heb je de kans om je ouders te testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest. Neem ze mee naar de grootbeeldfilm Backyard Wilderness in Omniversum en ga na afloop op safari in de achtertuin van het Haagse filmtheater. Bij de kassa krijg je een routekaart met vragen en weetjes, waarmee je kunt uitvinden hoeveel je ouders weten. Als ze een voldoende halen, krijgen ze een gratis kopje koffie of thee. De safari duurt ongeveer dertig minuten, maar als ze slim zijn misschien wel korter.

 

DE FILM

Backyard Wilderness is een heerlijke grootbeeldfilm met adembenemende natuurbeelden. De film laat je je de vier seizoen beleven met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren op unieke wijze vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en coyotes tot eenden, kolibrietjes, hommels en muizen. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke verbinding in het leven is en dat je op doodgewone plekken buitengewone dingen kunt ontdekken. Je hoeft er alleen maar voor naar buiten te lopen.

 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Omniversum te melden