Recensies Omniversum

Gemiddelde

4.1 van 5 sterren / 185 recensies
Pagina 1 van 31

Marian schreef:

27-10-2017

"Te kort"

De film Born to be wild is mooi, alleen wel erg kort. Daar is een bezoek te duur voor!


Tineke schreef:

13-04-2017

"Goed"

Op uitnodiging van het Omniversum mochten wij de screening bijwonen van een potentiƫle nieuwe film.
Het betrof de film "AMAZING CAVES " in deze film doen twee vrouwen onderzoek naar micro organisme in grotten over de hele wereld, ondanks vele hindernissen en zware tochten proberen zij op plekken waar nog nooit iemand geweest is een monster te benachtigen die misschien ooit van belang kan zijn binnen de geneeskunde.


Wouter schreef:

16-02-2017

"Eindelijk animatiefilms in het Omniversum"

Ik hoopte er al een hele tijd op maar eindelijk is het zover, animatiefilms in het Omniversum. Dit is natuurlijk geweldig voor kinderen. En... dat was het ook.

Gister met twee kinderen (6 en 9) de nieuwe film Fly Me to the Moon bekeken en ze hebben van begin tot eind genoten! Sommige scenes in de film maken erg leuk gebruik van het enorme overkoepelende scherm.

De "kinder" humor zoals een scheet of een boer vonden ze heerlijk. Ik als volwassene kon ik er wat minder om lachen. Desondanks was het ook voor mij geen tel vervelend om de film te zien.

Bovenal fijn is dat het niet alleen een heel vermakelijke film is maar dat de kinderen er ook nog wat van leren. Kortom wat mij betreft een aanrader.


jo schreef:

11-02-2017

"aanrader"

Ik wordt elke keer weer overweldigd door het beeld en door de film


Marcelle schreef:

11-01-2017

"Niet onder de indruk van het beeld"

Ik was niet heel erg onder de indruk van het beeld. Mogelijk kwam dit doordat wij op rij 3 zaten aan de zijkant. Op sommige momenten waren de beelden zelfs onscherp. Mijn dochter van 5 ging zich vervelen en mijn dochter van 8 vond het cool en gaaf.


Isabel schreef:

12-06-2016

"Onscherp beeld en naden"

We zijn naar de film National Parks Adventure geweest, die duidelijk door een bepaald auto merk gesponsord werd. Het beeld was onscherp en je zag de naden van het projectiescherm door de film heen. Jammer omdat het beeld tijdens de trailers beter was.


Volgende pagina  

  Terug naar Omniversum


Klik hier om onjuiste gegevens van Omniversum te melden