Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Omniversum

Gemiddelde

4.1 van 5 sterren / 182 recensies
Pagina 1 van 31

Marian schreef:

Trust Score:

27-10-2017

"Te kort"

De film Born to be wild is mooi, alleen wel erg kort. Daar is een bezoek te duur voor!


Tineke schreef:

Trust Score:

13-04-2017

"Goed"

Op uitnodiging van het Omniversum mochten wij de screening bijwonen van een potentiële nieuwe film.
Het betrof de film "AMAZING CAVES " in deze film doen twee vrouwen onderzoek naar micro organisme in grotten over de hele wereld, ondanks vele hindernissen en zware tochten proberen zij op plekken waar nog nooit iemand geweest is een monster te benachtigen die misschien ooit van belang kan zijn binnen de geneeskunde.


Wouter schreef:

Trust Score:

16-02-2017

"Eindelijk animatiefilms in het Omniversum"

Ik hoopte er al een hele tijd op maar eindelijk is het zover, animatiefilms in het Omniversum. Dit is natuurlijk geweldig voor kinderen. En... dat was het ook.

Gister met twee kinderen (6 en 9) de nieuwe film Fly Me to the Moon bekeken en ze hebben van begin tot eind genoten! Sommige scenes in de film maken erg leuk gebruik van het enorme overkoepelende scherm.

De "kinder" humor zoals een scheet of een boer vonden ze heerlijk. Ik als volwassene kon ik er wat minder om lachen. Desondanks was het ook voor mij geen tel vervelend om de film te zien.

Bovenal fijn is dat het niet alleen een heel vermakelijke film is maar dat de kinderen er ook nog wat van leren. Kortom wat mij betreft een aanrader.


jo schreef:

Trust Score:

11-02-2017

"aanrader"

Ik wordt elke keer weer overweldigd door het beeld en door de film


Marcelle schreef:

Trust Score:

11-01-2017

"Niet onder de indruk van het beeld"

Ik was niet heel erg onder de indruk van het beeld. Mogelijk kwam dit doordat wij op rij 3 zaten aan de zijkant. Op sommige momenten waren de beelden zelfs onscherp. Mijn dochter van 5 ging zich vervelen en mijn dochter van 8 vond het cool en gaaf.


Isabel schreef:

Trust Score:

12-06-2016

"Onscherp beeld en naden"

We zijn naar de film National Parks Adventure geweest, die duidelijk door een bepaald auto merk gesponsord werd. Het beeld was onscherp en je zag de naden van het projectiescherm door de film heen. Jammer omdat het beeld tijdens de trailers beter was.


Volgende pagina  

  Terug naar Omniversum


Klik hier om onjuiste gegevens van Omniversum te melden