Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies van Abbemuseum

Gemiddelde

3 van 5 sterren / 5 recensies

Ed schreef:

Trust Score:

04-01-2020

"Het gebouw is leuk"

De inhoud pretentieus en de helft van de goede schilderijen zijn kopieën. Vandaag ook naar Noord-Brabants museum geweest. Wat een contrast! Zij werken goed samen met andere musea (Jeroen Bosch en nu Van Gogh) waardoor zij echt iets tonen. Bij van Aben mis ik de samenhang en het verhaal dat ze willen vertellen. Ik denk dat Eindhoven het slechtste kunstmuseum heeft van alle steden boven 100.000 inwoners; enkel bedoelt voor enkele geitenwollen sokken.


johan schreef:

Trust Score:

26-09-2016

geweldig museum. In alle facetten. Collectie-ruimtelijkheid-sfeer(ja ook interactie met suppoosten)gebouw-tentoonstelling de jaren 80-
Museum dat ik zeker aanbeveel.


Bram schreef:

Trust Score:

24-07-2015

Vandag rondgelopen in Van Abbe. Ik merkte dat ik het niet prettig vond. Alsof ik context kreeg waarbinnen kunst een rol speelt, terwijl ik graag kunst wil beleven. En geinteresseerd kan zijn in de context ervan. Het maakte het museum drammerig, veel te vol, lawaaierig en uiteindelijk voor mij dus onbevredigend. Wroblewski's 'Streven naar uitmuntendheid' als grote uitzondering, raakte me diep.


marieke schreef:

Trust Score:

25-01-2014

Ik vond ook dat er erg veel beveiliging rond liep die erg opvallend keken naar hoe wij alleen maar naar de kunstwerken kijken. Ik zou als tip voor het museum zeggen dat ze de beveiliging wat minder doen want als je in je met zijn tweeen in een zaal staat en er zijn ook twee beveiligingsmensen., voel je je best bekeken.


marcella schreef:

Trust Score:

04-01-2012

Mooi museum , alleen.....
de beveiliging die rondloopt vond ik erg storend en onvriendelijk.
Ik was er alleen en werd voortdurend in de gaten gehouden alsof ze me niet vertrouwde terwijl ik toch gewoon rondliep en nergens aanzat.
Dat is voor mij een reden om zeker dit museum niet met mijn (rustige) kinderen te gaan bezoeken.
Het is overigens 2 jaar geleden dat ik er was.


  Plaats beoordeling

  Terug naar van Abbemuseum


Klik hier om onjuiste gegevens van van Abbemuseum te melden