Agenda Kasteel Muiderslot

Opa’s en oma’s gratis toegang Muiderslot

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Tijdens de herfstvakantie van 12 tot en met 27 oktober hebben opa’s en oma’s gratis toegang tot het Muiderslot. Ze moeten wel vergezeld worden door een volbetalend kleinkind (4 t/m 11 jaar).

Ridder Lanceloet en het hert met de witte voet

Op dinsdag, donderdag en zondag kunnen bezoekers in de herfstvakantie op het Muiderslot luisteren naar de avonturen van de nobelste ridder van koning Arthur; ridder Lanceloet. De hulp van Lanceloet wordt ingeroepen door een jonkvrouw die hem uitdaagt het hert met de witte voet te vangen. Ridder Lanceloet neemt de uitdaging aan en een huiveringwekkende tocht volgt. Een leuke voorstelling voor jong en oud door meester-verteller Imre Bésanger.

Muiderslot vertel theater in de herfstvakantie

Griezelkasteel

In het weekeinde van 26 en 27 oktober worden het slotplein en de ridderroute van het kasteel omgetoverd tot griezelroute. De smalle donkere wenteltrap van de westertoren voert bezoekers langs heksen en drakennesten. Opgesloten in de torenkamer wacht een prinses al 400 jaar op haar verloren liefde. Vervolgens gaat de tocht verder over de zolders van het kasteel. Voor de echte durfals is er nog een extra spannende kamer, maar voor wie daar naar binnen gaat, is er geen weg meer terug. Het griezelweekend is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Muiderslot te melden