Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kasteel Muiderslot

Gemiddelde

3.4 van 5 sterren / 5 recensies

carien schreef:

Trust Score:

23-08-2016

Gezellig dagje uit, muiderslot, Muiden en een mooie fietstocht.
Heel leuk !


Judith Bottigliero schreef:

Trust Score:

20-05-2013

Vandaag in Muiderslot geweest met 2 kinderen, 1 en 4 jaar oud. Waarschijnlijk omdat het kasteeldag was, was het bizar druk. Te druk om nog een beetje leuk door het kasteel te wandelen. Wij zijn na alleen de ridderroute te hebben gedaan weer snel naar buiten gegaan. Buiten was er nog eea maar ook dat was niet erg best georganiseerd. Een beetje rommelige indruk. Misschien kwam dit ook door het slechte weer? De speurtocht is leuk verzonnen maar het is niet helemaal duidelijk wat je precies waar moet doen. ik ben blij dat ik kaartjes gewonnen had en niet betaald had, ik vond het het niet waard.


Daphne schreef:

Trust Score:

29-04-2013

Gister met z'n 4tjes als herboren kinderen op pad geweest naar het Muiderslot. Ja we zijn dan wel allemaal in de 20, maar een dagje Muiderslot is geschikt voor alle leeftijden.

Het zonnetje scheen lekker en het was het begin van de meivakantie dus waren er wat extra activiteiten. 2 gezellige jongens van ik gok een jaar of 12, gaven ons verkleed als kinderen uit de middeleeuwen een rondleiding door het 'huis van hun familie'. Erg leuk en interessant.

Muiden is sowieso erg gezellig, want als je met de boot vanaf het IJselmeer de haven binnenvaart heb je leuk uitzicht over het slot, vaar je de sluis in met daaromheen gezellige terrasjes en vind je leuke karakteristieke huizen. Een paar uur in het Muiderslot mogen ook niet ontbreken in een dagje Muiden.

Binnenkort hoop ik hier een verslag over te schrijven op mijn reisblog marlowtravelswordpress.com


Martine Floor-Bron schreef:

Trust Score:

20-02-2013

Vandaag met drie meisjes (8 en 7) en een jongetje (5) naar het Muiderslot geweest. We hebben genoten! Het was leerzaam, de routes die we meekregen waren leerzaam en leuk.

Ik was aangenaam verrast dat het zo'n enorm kindvriendelijk museum was: Ze konden overal in en op en er waren spelletjes die ze konden doen. Hier was het paardrijden favoriet. Ook het verkleden vonden ze erg leuk. En wat een aardige meneer die ons hielp!

Wij komen zeker nog een keer terug.


Dani schreef:

Trust Score:

18-02-2013

Vandaag met de kinderen naar het Muiderslot geweest. We stonden op parkeerplaats 2 en dat was wel ver lopen. Daar aangekomen mocht mijn zoontje gratis naar binnen omdat hij als ridder verkleed was.
We hebben daar 3 uurtjes rondgelopen en ons geen moment verveeld. Het was heel leuk om daar rond te lopen en voor de kinderen was het leuk dat ze mochten verkleden, steekspel spelen, kijken hoe zwaar een zwaard is en zorgen dat de ridders niet je kasteel binnendringen.
Wat ik jammer vond (maar wel begreep) is dat er geen valkenier was. Het is nu blijkbaar nog te koud voor de vogels.
Vandaag een leuke leerzame dag gehad!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kasteel Muiderslot


Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Muiderslot te melden