Agenda Julianatoren

Het Grote Lentefestijn

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Zeg de winter vaarwel en vier het voorjaar tijdens Het Grote Lentefestijn. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Ga er lekker een dag op uit en geniet van de meer dan 60 te gekke attracties, nieuwe Lenteshows en de ontwakende natuur. Ga in het Paasweekend van 7 t/m 10 april paaseieren zoeken met Jul & Julia! Ben jij erbij?


Jul & Julia's openingsshow

Tijdens Het Grote Lentefestijn wordt het pretpark elke ochtend spetterend geopend tijdens de te gekke Openingsshow van Jul & Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, zin om er op uit te gaan en te genieten van het weer en de ontluikende lente? Zing en swing dan met ze mee en ga na de Openingsshow met Jul & Julia op de foto!


JUlianatoren het grote lentefestijn


Dino en Dina's Lenteshow

Ga tijdens Het Grote Lentefestijn met Dino & Dina op een leerzaam bouwavontuur. Wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!


Julia's bloemenfeest

Oh wat fijn, het is lente! De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor een fantastisch feestje met Julia. Kom ook en vier de lente samen met Julia!


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Julianatoren te melden