Agenda Julianatoren

Halloween in de Julianatoren

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Tot en met 30 oktober 2016 is het Halloween in de Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt gedeeltelijk in Halloween sfeer gebracht. Zo kunnen bezoekers mee doen aan de griezeltocht waarbij zij zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in zullen moeten. Nieuw dit seizoen is de griezel catwalk. Bezoekers kunnen in hun Halloween outfit meelopen op deze catwalk en maken kans op fantastische prijzen! Natuurlijk breng je een bezoek aan de Grote Spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. De Grote Spookshow met Jul en Julia De Grote Spookshow
 Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. Win griezelige prijzen!
 Zoals de Julianatoren zelf zegt; “Halloween is een klein beetje griezelig“. Maar voornamelijk ook erg leuk! Want zoals op de website is te lezen maken bezoekers zowel bij de griezeltocht als de griezelcatwalk kans op mooie prijzen. Zo kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen.

Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Julianatoren te melden