Agenda Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland Magische Winterweken

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Bezoekers van Toverland kunnen dit jaar langer dan ooit genieten van de hartverwarmende wintersfeer in het attractiepark. Toverland presenteert een nieuwe show, extra entertainment en warme winterlekkernijen. Talloze kerstbomen, duizenden lichtjes en sfeervol gedecoreerde attracties maken de winterse beleving compleet. Tijdens de Magische Winterweken zijn de indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald en buitengebied Ithaka, met de houten achtbaan Troy, geopend.


Magische achtbanen

Ook dit jaar wordt lanceerachtbaan Booster Bike omgetoverd tot ‘The Christmas Coaster’. Het station en de wachtrij worden uitvoerig gedecoreerd en uit de speakers klinken de grootste kersthits. Houten achtbaan Troy is het stralende middelpunt van themagebied Ithaka. Met ruim een kilometer aan lampjes is de gehele baan voorzien van een warme wintergloed.


Toverland magische winterweken Marshmallow opwarmen


Hartverwarmend entertainment

De bekende Toverland-karakters Toos en Morrel zijn tijdens deze editie van de Magische Winterweken voor het eerst buiten te zien met hun gloednieuwe show ‘Winterpret’. De reusachtige kerstboom in Ithaka dient hiervoor als decor.


Na een ritje in de buitenattracties kunnen bezoekers opwarmen bij de diverse vuurschalen onder het genot van de sfeervolle muziek van zangact Winterse Klanken en zelf geroosterde marshmallows. In de Tovertuin worden bij de act Winter Tales de meest magische verhalen verteld.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Attractiepark Toverland te melden