Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Louwman Museum

Gemiddelde

4.7 van 5 sterren / 6 recensies

Peter schreef:

Trust Score:

27-01-2019

"Overschaduwd door "randproblemen""

Het museum op zich is prachtig, maar waarom zijn er zulke donkere ruimtes en waarom zijn zoveel ruimtes gevuld met kitsch?
Een prachtige parkeergarage, maar waarom moet je door weer en wind een heel stuk buitenom lopen?
Wat te denken van een betaalautomaat voor de parkeergarage bij de kassa. Er hangt in de garage slechts 1 automaat, die allerlei kuren vertoond en waarbij als je op het telefoontje drukt om hulp (in ieder geval aan het eind van de dag) er niets gebeurd. Dan kan je dus dat hele end weer gaan lopen naar de ingang van het gebouw. Het euvel blijkt trouwens bekend bij het personeel.
Het hele "garagegebeuren" heeft in ieder geval mijn dag negatief beïnvloedt.


Gerty schreef:

Trust Score:

29-10-2018

"Boven verwachting "

Allereerst de aankomst. Een prima parkeergarage gevolgd door een weg naar de ingang vol prachtige heggen. Het gebouw is fantastisch en de collectie auto's overweldigend. Ook het restaurant gedeelte is echt de moeite waard. Je wordt aan tafel bediend en bv het bestek is van een kwaliteit waar menig groot restaurant een voorbeeld aan mag nemen.
Al met al een hele fijne middag hier beleefd.


Dj van der linden schreef:

Trust Score:

26-09-2018

"Alles zeer goed verzorgd,een echte aanrader."

Neem er alle tijd voor.


Jan schreef:

Trust Score:

12-09-2018

"Zo een mooie collectie auto's een feest om hier ieder keer naar terug te gaan"

Alles is goed van koets tot auto.


Bert schreef:

Trust Score:

13-02-2017

Alles was tip top in orde en schitterend opgesteld bij een perfecte belichting.


Milca schreef:

Trust Score:

11-03-2016

Wat een leuk museum! Eerlijk gezegd had ik niet eens al te hooggespannen verwachtingen, gewoon heel veel oude auto's bij elkaar... maar het is zo mooi en doordacht opgezet, dat ik me geen moment heb verveeld. Eerst ga je een aantal zalen door met een chronologische volgorde, daarna volgen nog een paar themazalen. Dit maakt het overzichtelijk en zorgt ervoor dat het boeiend blijft. Daar komt bij dat iedere zaal prachtig is aangekleed met mooie afbeeldingen op de achterwanden. Ook staan overal grote vitrines vol met verzamelingen van allerlei objecten... zolang het maar met auto's te maken heeft! Wat mij betreft echt een aanrader, ook voor de niet-autoliefhebber!
Extra leuk: bij het museum is een (betaalde) parkeerplaats, maar als je met een oldtimer komt, mag je gratis parkeren op een ereplekje bij de ingang!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Louwman Museum


Klik hier om onjuiste gegevens van Louwman Museum te melden