Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Zuiderzeemuseum

Gemiddelde

4.6 van 5 sterren / 5 recensies

Riny schreef:

Trust Score:

10-08-2018

"Zuiderzeemuseum"

Het is een heel mooi het Zuiderzeemuseum zo wel binnen als het buiten museum prachtig om daar heel te gaan ook voor gezinnen met de kinderen en voor al ook voor onze ouderen mede mensen en gehandicapte is dat heel mooi ,ik ga veel naar een museum zo het Rijksmuseum is geweldig .


J schreef:

Trust Score:

22-07-2017

"Echt een aanrader met kinderen!"

Kneuterige huisjes en veel leuks voor de kinderen


Tessa schreef:

Trust Score:

10-05-2013

Wat een leuk en kindvriendelijk museum is dit toch! Wij hebben onze museumjaarkaarten hier al meerdere keren voor ingezet. De boottocht, verkleedkisten, oud Hollandse spelletjes, allemaal erg leuk voor kinderen vanaf een jaar of 3! Erg interessant om een blik terug in de tijd te werpen en te zien dat medewerkers van het museum zich zo goed inleven in hun rol. Een aanrader!


Adriana schreef:

Trust Score:

24-11-2012

Wij zijn al jaren vriend van dit prachtige museum. In elk seizoen weet dit museumpark te boeien. En na al die jaren ontdekken wij nog steeds nieuwe dingen; er is ook zoveel te zien en te beleven! In de zomer is het heerlijk genieten in het natuurpark, oase van rust aan de rand van het IJsselmeer. Neem je picknickspullen rustig mee. Geniet er van klassieke concerten in de buitenlucht. Verse gerookte vis bij de visrokerij, avondopenstellingen, tal van kinderactiviteiten (vooral heel gevarieerd aanbod in de schoolvakanties). En de bijzondere openstellingen: Pietendorp en de kerst openstellng. En dat alles in een fantastisch decor: de oude dorpjes van de Zuiderzee.


Wouter schreef:

Trust Score:

19-07-2010

Een leuk buiten museum waar voldoende te doen is. Even een stapje terug in de tijd. Met leuke oud Hollandse spelletjes en mooie ouderwetse gebouwen.
De natuur is er mooi en je kan er ook even lekker zitten en wat eten.

Het mooiste is vooral de boottocht ernaartoe en weer terug.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Zuiderzeemuseum


Klik hier om onjuiste gegevens van Zuiderzeemuseum te melden