Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kamelenmelkerij Smits

Gemiddelde

3.6 van 5 sterren / 16 recensies
Pagina 1 van 3

Vd Vorst schreef:

Trust Score:

12-11-2023

"Prachtige Tour met enthousiasme fantastisch "

Prachtige dieren
Kinderen weten niet wat ze mee maken
Dikke aanrader


Nathalie schreef:

Trust Score:

28-10-2023

"Onbegrijpelijk schandalig"

Op 27 okt stond de kamelensafari gepland als vriendinnen uitje. Mail ontvangen met het programma. Vanaf 11 uur welkom, 11:30 uur starten. Wees op tijd.
Dat waren wij. 11:10 geparkeerd, gemeld bij de balie dat wij er waren. Heel fijn ontvangst van Sanne en direct naar de toiletten gevraagd.
Twee toiletten, 1 bezet. We gaan naar het toilet, alledrie. Twee zijn er klaar, we wachten er nog op 1. We zien de groep naar buiten lopen, we laten een andere deelnemer weten dat we eraan komen. Eigenaar komt er achteraan en maant ons aan te sluiten. Uh ja, we komen eraan. 11:21 lopen we het buiten terrein op en we kunnen de groep niet vinden. Kruisen nogmaals de eigenaar en die stuurt ons met boze woorden en een handgebaar een richting op. Want wij zijn te laat en hebben de groep niet gevolgd. Wat in verwarring lopen we die richting op en zien nog steeds geen groep maar wel een privé woonhuis. Dat leek ons niet goed en we dwalen wederom over het terrein. Terug naar de balie en daar komt de eigenaar boos en agressief op ons af. We moeten maar weg, krijgen ons geld terug. HIJ IS HIER DE EIGENAAR schreeuwt hij. Sanne komt aangelopen, schrikt hier ook van. Kan niet aangeven dat we inderdaad slechts naar het toilet waren gegaan direct naar aankomst. Hij is gigantisch verbaal grensoverschrijdend bezig. We vragen aan Sanne of we iets met hem te maken hebben tijdens de rondleiding. Ze beaamt van niet en we zijn met haar meegelopen. Voor de duidelijkheid, om 11:30 zaten we in de zaal voor de presentatie. Gewoon op tijd. Sanne heeft een prima gedaan. Wij moesten echt even bijkomen maar waren blij dat we ons uitje door hebben laten gaan. Maar deze eigenaar moet echt stoppen met klant contact. Ga ergens tussen de kamelen zitten maar blijf weg van mensen. Ongehoord en schandalig. Ik heb dit ook vermeld bij het Google formulier wat het bedrijf vraagt in te vullen. Dus ook daar gewoon transparant in geweest. En nu zie ik (Tsja gelukkig ) dat wij niet de enige zijn met deze ervaring.

Reactie van Jochem

26-11-2023

Ik geef je helemaal gelijk dat deze man niet in contact mag komen met klanten. Hij heeft een kort lontje, en verbaal heel agressief. In plaats van een rustig gesprek aan te gaan steekt hij al roepend een monoloog af en is niet voor reden vatbaar. Het is volgens hem altijd de schuld van de bezoeker, zoals hier in zijn reactie te lezen. Alles loopt niet altijd zoals je zou willen, er kan al eens iets mis gaan, en dat moet dan op een rustige manier opgelost. Jammer dat er op dit bedrijf veel slechte ervaringen zijn als het allemaal eens niet 100% perfect loopt.

Reactie van frank smits

31-10-2023

Bedankt voor je reactie, hoewel we enigszins verrast zijn door je standpunt. We willen graag enkele punten ophelderen met betrekking tot je ervaring op ons evenement. Allereerst werd iedereen duidelijk verteld dat het evenement om 11.30 uur zou beginnen en dat de ontvangst om 11.00 uur was. Onze medewerkers deden hun best om iedereen op tijd naar de presentatieruimte te leiden om de presentatie vlot te laten verlopen. Het lijkt erop dat je er de voorkeur aan gaf om niet eerder te gaan. De eigenaar, die druk aan het werk was in de stallen, heeft je tweemaal verzocht om met de groep mee te gaan. Jouw reactie was echter niet bepaald beleefd, aangezien je beweerde dat de presentatie pas om 11.30 uur begon Later, toen je realiseerde dat de groep al was vertrokken, was je verontwaardigd. Op dat moment werd je geadviseerd om naar huis te gaan, aangezien je blijkbaar niet van plan was om naar de instructies van het personeel te luisteren. We begrijpen dat misverstanden kunnen ontstaan, maar het lijkt erop dat in dit geval de verwarring vooral te wijten was aan onvoldoende medewerking aan jouw kant. We willen onze diensten voortdurend verbeteren, maar we verwachten ook dat onze gasten zich houden aan de aanwijzingen die worden gegeven om een soepel verloop van het evenement te garanderen.


Vriendenclub ZIOL. schreef:

Trust Score:

15-09-2023

"Bezoek 9 september 2023"

We vonden het een mooi bezoek aan jullie bedrijf.
De presentatie was duidelijk. Een opmerking hierover. Probeer het verhaal iets langzamer te vertellen, dan is het nog beter te volgen. Lag mogelijk ook aan de leeftijden van de groep. Er werden diverse vragen door ons gesteld. Deze werden goed beantwoord.
Ook de rondleiding was leuk. Goede uitleg.
Het kameelschieten was een fijne opvulling van het programma. Ook de pannenkoeken, gebakken van de kameelmelk liet ons goed smaken. Alles bij elkaar een geslaagde middag.


Melanie schreef:

Trust Score:

02-08-2023

"Super gave excursie"

Heel leerzaam. Heel leuk voor jong en oud. Onze gids Tamara heeft het super goed uitgelegd.


Ilse schreef:

Trust Score:

22-06-2023

"Leerzaam"

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel, dat vol passie sprak over hun werk en de kamelen. Ze waren zeer deskundig en bereidwillig om al mijn vragen te beantwoorden. We kregen een interessante rondleiding over het terrein, waarbij we veel konden leren over de kamelen en hun verzorging.


Jeanette schreef:

Trust Score:

22-06-2023

"Een bijzondere dag"

Laatst was ik bij kamelenmelkerij Smits. Hier heb ik een discoverytour gedaan. Dit hield in dat ik zelf mocht rondlopen met een informatieboek en wat lekkers om aan de kamelen te geven. Aan het eind van de tour mochten we ook wat melk proeven. Ik was aangenaam verrast door de milde en romige smaak van de melk. Het had een lichte zoetheid en was duidelijk anders dan andere zuivelproducten die ik eerder had geproefd. Het was ronduit geweldig!


Volgende pagina  

  Terug naar Kamelenmelkerij Smits


Klik hier om onjuiste gegevens van Kamelenmelkerij Smits te melden