Kamelenmelkerij Smits

(3.7/5)  7 recensies

Een bijzonder kamelenuitje: Leuk en leerzaam voor jong en oud! Kamelenmelkerij Smits is de enige kamelenmelkerij in Europa! Naast het melken en verzorgen van kamelen, houden we ons ook druk bezig met toerisme. Zo kunnen hier kinderfeestjes worden gevierd, excursies en groepssafari’s worden geboekt en vanaf eind april 2016 wordt het zelfs mogelijk om hier te blijven slapen! Kamelenmelkerij Smits is de ideale plek voor familiedagen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten etc. 

 

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw gezin, met uw partner, uw kleinkinderen of gezellig met vrienden, dan zijn onze zondagsafari’s of de vakantiesafari’s wat voor u! Hier kan iedereen zich voor aanmelden, dus zit u niet vast aan een bepaalde groepsgrootte. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De kamelenmelkerij is 7 dagen in de week geopend voor groepen en kinderfeestjes op afspraak.

 

Tweemaandelijks kunt u bij ons op zondag terecht voor de kamelensafari.

 

Personen en kleine groepen van maximaal 7 personen kunnen terecht voor de discovery tour. U krijgt een tas mee met voer voor de kamelen, een informatieboekje en de plattegrond. U kunt zo op uw eigen tempo en zelfstandig het bedrijf bekijken. De discovery tour kan van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Tijdens een vakantiesafari laten we geen discovery tours binnen.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Discovery tour €5,00 per persoon

 

Kamelensafari

Van 0 tot 2 jaar gratis

2 jaar en ouder €10,00

 


7 Recensies over Kamelenmelkerij Smits

(Pagina 1 van 1)

 

"kinderfeestje"

dempsy   -   04-06-2019

04-06-2019

"kinderfeestje"

zeer leuk voor kinderen, erg leerzaam en vriendelijke mensen die fijn en duidelijk uitleg geven over alles en alle vragen goed kunnen beantwoorden.


"supper gaaf"

erik   -   21-04-2019

21-04-2019

"supper gaaf"

erg gezellig personeel was er vriendelijk. de uitleg van de eigenaar wes erg leuk om te hooren. zeker de moeite waard.


"Niet geslaagd"

Fleur   -   23-12-2018

23-12-2018

"Niet geslaagd"

Wat een onvriendelijke eigenaar. Slechte uitleg;denigrerende opmerkingen over pimpernel vlinder waardoor hij zijn bedrijf in eerste instantie niet van de grond kreeg; verteld dat kinderen gerust op de kamelen mogen zitten maar als iemand ze dan per ongeluk op de nek zet ipv bult ( wat eigenaar niet had uitgelegd) ben je opeens een dierenbeul; niet verteld op welke kamelen je wel en op welke niet mag zitten, pas wanneer kind al op een verkeerde zit, alles zelf moeten uitvogelen. Geen waar voor je geld! -- Reactie van Kamelenmelkerij Smits -- Dank je wel voor je recensie. Vervelend om te horen dat u het niet naar uw zin heeft gehad. In het belang van de veiligheid voor mens EN dier wordt er zeker verteld op welke dieren je mag zitten en waar je dat moet/mag doen. Maar in een grote groep, weten we ook dat niet iedereen staat op te letten of het niet heeft gehoord. We zijn blij dat u dit onder de aandacht brengt, zodat mensen snappen dat je inderdaad niet op de nek van een kameel mag zitten, omdat dat niet diervriendelijk is. In de afgelopen 12 jaar is het nog niet voorgekomen dat iemand op de nek van een kameel ging zitten, omdat de meeste snappen dat dit best zielig is! Het welzijn van onze dieren staat hier bovenaan en dus is het van groot belang dat je geen dieronvriendelijke dingen doet. Op de nek van een kameel zitten, valt hier dus ook onder.

Lees verder  


"Alom geslaagd dagje uit"

Pieter   -   14-12-2018

14-12-2018

"Alom geslaagd dagje uit"

We hebben met een groep van 60 man goed gegeten. We voelden ons erg welkom en mochten zoveel eten en drinken as we wilden. Eten was goed verzorgd. Het personeel vriendelijk.

Lees verder  


"Nooit meer."

Ada   -   29-06-2017

29-06-2017

"Nooit meer."

Wij werden eigenlijk niet ontvangen. Wij waren met een bus met ouderen. Hadden een lunch besteld met vliegend tapijt en er stond een lopend buffet waar de vliegen opzaten. Moesten de soep zelf opscheppen, ook de koffie en thee zelf inschenken s'Middags hadden we gebak met koffie en thee en moesten zelf de kannen met koffie en thee en de kopjes zelf halen. Er werd niet gevraagd of iemand nog iets wilde drinken [bij een temperatuur van 30 graden en werden eigenlijk weggekeken. De chauffeur zag de ellende aan en stelde voor om maar weg te gaan. Onderweg maar een gezellig restaurant opgezocht waar we wel welkom waren. Slecht en onvriendelijk personeel van de melkerij. Dus geen aanrader. De busmaatschappij heeft nog contact gezocht maar de eigenaar was niet voor rede vatbaar.

Lees verder  


Sophie   -   16-12-2014

16-12-2014

Eva heeft hier haar kinderfeestje gevierd! in 1 woord geweldig. gastvrije ontvangst, ze wisten de naam van de jarige jet, dat is al heel wat! eerst cakeje versierd met slagroom en manna's, en een lekker glaasje ranja. mama en oma kregen ook een kopje koffie en een plakje cake! daarna de stallen in en verschillende activiteiten gedaan! toen naar het maisbad, zodat ondertussen de begeleidster de pannenkoeken kon gaan bakken! de kinderen werden nog beloond met een oorkonde en een sleutelhanger. we gingen voldaan en de kinderen vol van de verhalen, naar huis!

Lees verder  


marion   -   21-04-2014

21-04-2014

Vandaag met ouders (85jaar) naar de melkerij geweest. We werden heel vriendelijk en leuk ontvangen en hebben een gezellige brunch gehad. Heerlijk klaargemaakt alleen miste we de gekookte eitjes ivm Pasen.Daarna uitleg over de kamelen en een rondleiding over het bedrijf. Een wereld ging voor ons open....wat een beesten zijn dat! We zijn iets eerder weggegaan ) gezien de leeftijd was het weer genoeg voor die dag) maar het echt de moeite waard. Je krijgt waar voor je geld. Super vriendelijk personeel en goede kok. Enigste minpuntje...een microfoon tijdens de uitleg zou geen kwaad kunnen. Veel kinderen die praten en daardoor voor oudere niet te verstaan.De leuke uitleg door de jonge dame gaat dan aan je voorbij door het lawaai. Ga er heen echt super leuk. We komen zeker terug met onze kleinkinderen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kamelenmelkerij Smits?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kamelenmelkerij Smits te melden