Kamelenmelkerij Smits

(3.6/5)  16 recensies

Een bijzonder kamelenuitje: Leuk en leerzaam voor jong en oud! Kamelenmelkerij Smits is de enige kamelenmelkerij in Europa! Naast het melken en verzorgen van kamelen, houden we ons ook druk bezig met toerisme. Zo kunnen hier kinderfeestjes worden gevierd, excursies en groepssafari’s worden geboekt en vanaf eind april 2016 wordt het zelfs mogelijk om hier te blijven slapen! Kamelenmelkerij Smits is de ideale plek voor familiedagen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten etc. 

 

Kindje mag kameel melk geven


Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw gezin, met uw partner, uw kleinkinderen of gezellig met vrienden, dan zijn onze zondagsafari’s of de vakantiesafari’s wat voor u! Hier kan iedereen zich voor aanmelden, dus zit u niet vast aan een bepaalde groepsgrootte. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden.

 

Openingstijden

De kamelenmelkerij is 7 dagen in de week geopend voor groepen en kinderfeestjes op afspraak.

 

Tweemaandelijks kunt u bij ons op zondag terecht voor de kamelensafari.

 

Personen en kleine groepen van maximaal 7 personen kunnen terecht voor de discovery tour. U krijgt een tas mee met voer voor de kamelen, een informatieboekje en de plattegrond. U kunt zo op uw eigen tempo en zelfstandig het bedrijf bekijken. De discovery tour kan van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Tijdens een vakantiesafari laten we geen discovery tours binnen.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Zondag-en vakantiesafari €13,00 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderfeestje t/m 10 personen (kinderen & begeleider) €130,00. Vanaf 16 personen €13,00 p.p.

Discovery tour €7,50 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


16 Recensies over Kamelenmelkerij Smits

(Pagina 1 van 2)

 

"Prachtige Tour met enthousiasme fantastisch "

Vd Vorst   -   12-11-2023

12-11-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtige Tour met enthousiasme fantastisch "

Prachtige dieren Kinderen weten niet wat ze mee maken Dikke aanrader


"Onbegrijpelijk schandalig"

Nathalie   -   28-10-2023

28-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Onbegrijpelijk schandalig"

Op 27 okt stond de kamelensafari gepland als vriendinnen uitje. Mail ontvangen met het programma. Vanaf 11 uur welkom, 11:30 uur starten. Wees op tijd. Dat waren wij. 11:10 geparkeerd, gemeld bij de balie dat wij er waren. Heel fijn ontvangst van Sanne en direct naar de toiletten gevraagd. Twee toiletten, 1 bezet. We gaan naar het toilet, alledrie. Twee zijn er klaar, we wachten er nog op 1. We zien de groep naar buiten lopen, we laten een andere deelnemer weten dat we eraan komen. Eigenaar komt er achteraan en maant ons aan te sluiten. Uh ja, we komen eraan. 11:21 lopen we het buiten terrein op en we kunnen de groep niet vinden. Kruisen nogmaals de eigenaar en die stuurt ons met boze woorden en een handgebaar een richting op. Want wij zijn te laat en hebben de groep niet gevolgd. Wat in verwarring lopen we die richting op en zien nog steeds geen groep maar wel een privé woonhuis. Dat leek ons niet goed en we dwalen wederom over het terrein. Terug naar de balie en daar komt de eigenaar boos en agressief op ons af. We moeten maar weg, krijgen ons geld terug. HIJ IS HIER DE EIGENAAR schreeuwt hij. Sanne komt aangelopen, schrikt hier ook van. Kan niet aangeven dat we inderdaad slechts naar het toilet waren gegaan direct naar aankomst. Hij is gigantisch verbaal grensoverschrijdend bezig. We vragen aan Sanne of we iets met hem te maken hebben tijdens de rondleiding. Ze beaamt van niet en we zijn met haar meegelopen. Voor de duidelijkheid, om 11:30 zaten we in de zaal voor de presentatie. Gewoon op tijd. Sanne heeft een prima gedaan. Wij moesten echt even bijkomen maar waren blij dat we ons uitje door hebben laten gaan. Maar deze eigenaar moet echt stoppen met klant contact. Ga ergens tussen de kamelen zitten maar blijf weg van mensen. Ongehoord en schandalig. Ik heb dit ook vermeld bij het Google formulier wat het bedrijf vraagt in te vullen. Dus ook daar gewoon transparant in geweest. En nu zie ik (Tsja gelukkig ) dat wij niet de enige zijn met deze ervaring.

Lees verder  

Reactie van frank smits

31-10-2023

Bedankt voor je reactie, hoewel we enigszins verrast zijn door je standpunt. We willen graag enkele punten ophelderen met betrekking tot je ervaring op ons evenement. Allereerst werd iedereen duidelijk verteld dat het evenement om 11.30 uur zou beginnen en dat de ontvangst om 11.00 uur was. Onze medewerkers deden hun best om iedereen op tijd naar de presentatieruimte te leiden om de presentatie vlot te laten verlopen. Het lijkt erop dat je er de voorkeur aan gaf om niet eerder te gaan. De eigenaar, die druk aan het werk was in de stallen, heeft je tweemaal verzocht om met de groep mee te gaan. Jouw reactie was echter niet bepaald beleefd, aangezien je beweerde dat de presentatie pas om 11.30 uur begon Later, toen je realiseerde dat de groep al was vertrokken, was je verontwaardigd. Op dat moment werd je geadviseerd om naar huis te gaan, aangezien je blijkbaar niet van plan was om naar de instructies van het personeel te luisteren. We begrijpen dat misverstanden kunnen ontstaan, maar het lijkt erop dat in dit geval de verwarring vooral te wijten was aan onvoldoende medewerking aan jouw kant. We willen onze diensten voortdurend verbeteren, maar we verwachten ook dat onze gasten zich houden aan de aanwijzingen die worden gegeven om een soepel verloop van het evenement te garanderen.

Reactie van Jochem

26-11-2023

Ik geef je helemaal gelijk dat deze man niet in contact mag komen met klanten. Hij heeft een kort lontje, en verbaal heel agressief. In plaats van een rustig gesprek aan te gaan steekt hij al roepend een monoloog af en is niet voor reden vatbaar. Het is volgens hem altijd de schuld van de bezoeker, zoals hier in zijn reactie te lezen. Alles loopt niet altijd zoals je zou willen, er kan al eens iets mis gaan, en dat moet dan op een rustige manier opgelost. Jammer dat er op dit bedrijf veel slechte ervaringen zijn als het allemaal eens niet 100% perfect loopt.


"Bezoek 9 september 2023"

Vriendenclub ZIOL.   -   15-09-2023

15-09-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Bezoek 9 september 2023"

We vonden het een mooi bezoek aan jullie bedrijf. De presentatie was duidelijk. Een opmerking hierover. Probeer het verhaal iets langzamer te vertellen, dan is het nog beter te volgen. Lag mogelijk ook aan de leeftijden van de groep. Er werden diverse vragen door ons gesteld. Deze werden goed beantwoord. Ook de rondleiding was leuk. Goede uitleg. Het kameelschieten was een fijne opvulling van het programma. Ook de pannenkoeken, gebakken van de kameelmelk liet ons goed smaken. Alles bij elkaar een geslaagde middag.

Lees verder  


"Super gave excursie"

Melanie   -   02-08-2023

02-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super gave excursie"

Heel leerzaam. Heel leuk voor jong en oud. Onze gids Tamara heeft het super goed uitgelegd.


"Leerzaam"

Ilse   -   22-06-2023

22-06-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leerzaam"

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel, dat vol passie sprak over hun werk en de kamelen. Ze waren zeer deskundig en bereidwillig om al mijn vragen te beantwoorden. We kregen een interessante rondleiding over het terrein, waarbij we veel konden leren over de kamelen en hun verzorging.

Lees verder  


"Een bijzondere dag"

Jeanette   -   22-06-2023

22-06-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een bijzondere dag"

Laatst was ik bij kamelenmelkerij Smits. Hier heb ik een discoverytour gedaan. Dit hield in dat ik zelf mocht rondlopen met een informatieboek en wat lekkers om aan de kamelen te geven. Aan het eind van de tour mochten we ook wat melk proeven. Ik was aangenaam verrast door de milde en romige smaak van de melk. Het had een lichte zoetheid en was duidelijk anders dan andere zuivelproducten die ik eerder had geproefd. Het was ronduit geweldig!

Lees verder  


"Slecht"

Rowanne   -   04-04-2023

04-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht"

Mondelinge toezegging die daarna is ingetrokken voor het verzetten. Wij zaten met een zieke die we als we dit wisten naar de oppas konden brengen. Erg slecht.

Lees verder  

Reactie van Smits

07-04-2023

geachte heer/mevrouw, u belde 1 uur voor tijd af, dat u visite had. Er was geen sprake van een zieke. 2 collega's hebben u te woord gestaan en beide keren ging het om visite. We hebben ook mondeling niks toegezegd. We hebben aangegeven dat we niks voor u konden betekenen en dat u een mail moest sturen. Ook dat heeft u niet gedaan. De kamelensafari was uitverkocht. Als u kaartjes heeft voor een bioscoop of theatervoorstelling krijgt u geen geld terug of kunt u gratis verplaatsen omdat u niet meer kan en dan zeker niet 1 uur voor aanvang. Als mensen hier minimaal 1 werkdag vooraf aangeven dat ze niet kunnen komen, zijn wij meer dan bereid mee te denken door bijvoorbeeld te verplaatsen.


"Kinderfeestje!!"

Joost   -   25-01-2023

25-01-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Kinderfeestje!!"

We hebben hier het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De ervaring is met een woord FANTASTISCH! Wat een mooie dieren, wat hebben we veel geleerd en wat een enthousiaste jongeman heeft dit feestje begeleid. Echt een aanrader.

Lees verder  


"Vreselijk "

Sabrina   -   06-06-2022

06-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Vreselijk "

I am very angry and disappointed with what happened to us today on the Camel dairy Smits (kamelenmelkerij Smits). After 1 hour and 15 minutes of travel, we got there very excited, but when we arrived, a very rude attendant kicked us out of the place, just because while I was waiting in line to show our tickets, my husband climbed a little staircase that led to the restaurant looking for a toilet for our 9 year old daughter who was in desperate need to use the toilet. All of the sudden, this attendant started yelling at my husband, my husband tried to talk to him, I also tried to talk to him, but screaming he opened the door and let us out, not even tried to listen to us. My 9 year old daughter couldn't even use the the toilet and came out crying very scared. It was a very frustrating and traumatizing journey for a child. Horrible! Do not recommend it to no one! 😡😡😡😡

Lees verder  

Reactie van Kamelenmelkerij

07-02-2023

Dear Madam, We are sorry for the bad experience. We have heard the site off our employe. And we have a clear vision of the situation. Unfortunaley, you have not contacted our office to discuss the situation. Therefor I can’t do anything for you because of this. We would have liked to speak to you in person instead of just reading a bad review on this site. Beste Mevrouw, Wat onzettend spijtig om te horen dat jullie een slechte ervaring hebben gehad bij een bezoek aan onze melkerij. We hebben gesproken met de betrokken medewerker en hebben een helder beeld van de situatie. Helaas heeft u geen contact opgenomen met ons kantoor om deze situatie te bespreken. Hierdoor kan ik helaas niets voor u betekenen. We hadden u graag persoonlijk gesproken in plaats van enkel een slechte recensie te lezen op de site.


"kinderfeestje"

dempsy   -   04-06-2019

04-06-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"kinderfeestje"

zeer leuk voor kinderen, erg leerzaam en vriendelijke mensen die fijn en duidelijk uitleg geven over alles en alle vragen goed kunnen beantwoorden.


Hoeveel sterren geef jij Kamelenmelkerij Smits?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kamelenmelkerij Smits te melden